2 hónapja vásároltam ebay-n egy tornacipőt. Ki is fizettük de azóta sajnos nem jött meg a termék. Többször is írtunk neki de semmi reakció. Valaki esetleg nem tudna segíteni abban hogy ilyenkor mit lehet tenni? Hogyan tudnám vissza szerezni a pénzem?
Még feedback-et se tudok adni ezt irja:
We are unable to add your feedback for 1 transaction
Here's why:
Sorry, you cannot leave Feedback since the member is no longer a registered eBay user.
PayPal-lall fizettél ? Én úgy tudom ha avval, akkor valahogy visszaszerezheted a pénzed. De próbáld meg a google-ban hátha ott megtalálod a hivatalos honlapot ! ;) És ott biztos több infót találsz !
Sok szerencsét hozzá ! ;)
Ha paypal-al fizettél,akkor a pénzed X határidőn belül vissza tudtad volna hívni.Nem tudim mennyi a határ idő,de a 2 hónappal tuti lecsúsztál róla.Úgy rémlik csak pár hét.
Feedback-et pedig azért nem tudsz hagyni az ebay szerint,mert a tag nem regisztrált ebay felhasználó többé.
Valószínű hogy sok embert át vert és az ebay ki rugta.
Szóval ezt buktad.Semmit nem tudsz tenni,így hogy 2 hónapig képes voltál várni és még az ebay is ki rugta az eladót....
Csak és kizárólag 100%-os eladótól szabad vásárolni ebay-en.De ha nem 100%-os hanem mondjuk 90-99% akkor is max akkor ha mondjuk panaszok csak arra érkeznek hogy lassú a postázás vagy ilyesmi...90% alatt nem érdemes az eladókkal foglalkozni és nagyon akkor sem ha még kezdő eladó és csak azért van a statisztikája 90% felett,mert kevés cuccot adott el..
Szóval mindenképp "Top Rated Seller"-től érdemes vásárolni,mert ezek az emberek régóta árulnak ebay-en és többnyre pozitív vissza jelzést kapnak szóval megbízhatók.
Nekem olyan rémlik, hogy az ilyenért az ebay kártérít.
De sztem ebay customer supportnál kéne keresgélni.
Van is olyan menüpont, hogy nem kaptad meg a cuccod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!