UPC Fiber Power 30? (többi lent)
A problémám tehát a következő:
UPC-s netem van, fiber power 30. Két laptop van a hálózaton, az egyik wifiről kapja a netet, a másik pedig kábelről(egy router segítségével, ami ugye a upc-s modemre van kötve). A modemen csak egy kábel "kimenet" van. Amit ugye a routerbe dugok.
A problémám a következő: Nagyon lassan jeleníti meg az oldalakat mind a 2 gép (bár a kábeles géppel több gond szokott lenni). Ettől függetlenül viszont, amikor letöltök vmit, azt nagyon gyorsan, ahogy kell, 3MB/s körül szedi. Már clone-oztam a mac adresst, nem segített(a router beállításainál). A router, és a hálózat is le van védve jelszóval, szval nem hiszem, hogy a netünket lopnák.
Mi lehet a megoldás, hogy úgy működjön a netem, ahogy kéne?
Lehet, hogy az antivírusod ráül a böngésződre, hogy "elemezgesse" amiket letölt, vagy régi,elavult böngészőket használsz.
Első esetére ESET Smart Security-t javallanám, másikra Mozilla 3 vagy újabb, Internet Explorer 8 vagy újabb vagy Opera 9 vagy újabb böngészőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!