Vélelmeznétek gépem, op. Rendszerem, böngészőm működését? Észrevételeim lent. Milyen hibára gondoltok?
Közel 1 éve van W7-el vásárolt uj, Toschiba laptopom. Firefox, Opera és Explorer fut rajta. De mindhárom igen lassu, lassan jönnek be az oldalak. System visszaállitás nem segitett. Gépi adatok és észrevételek képekben:
1./ Hogyan győződjek meg, hogy van-e hely az op. rendszer meghajtóján?
2./ Valóban nem vagyok profi, hölgy vagyok, de nem szőke, félig magyar és félig német.
Igazad van, de egyszer szeretnék profi lenni. A PrtSC vakerációt már sokszor, sokféleképpen próbáltam Toschiba laptopomon. De a gyártóknak eltérő billentyűzet kombinációi léteznek e célra. Meg csak az asztali gépen lehet PrtSc-vel kezdeni, laptopoknál a Shift, Ctrl,Fn és Alt-okkal kell variálni, de még nem jöttem rá.
Megadtam a laptopom adatait és ha ismered a billentyűzetét, akkor megirhatnád nekem, hogyan kell képernyőfotozást csinálni vele. Hát ezért fotógépezek. Szegény és buta ember vizzel főz.
Figyike,szívesen segítek neked,mert azért az látszik,hogy ügyes vagy ,pl azon ,hogy képet föltölteni azt nagyon tudsz.
Ha lefotózod a klaviatúrádat és fölteszed a kepfeltöltesre ,akkor megmutatom,a prtsc-s fotózás módját is .
Kösz, majd holnap megkapod.
DE MIÉRT LASSU MINDHÁROM KERESŐM?
Az ismertetett proci meg RAM és W7 adatokból kiindulva érthetetlen. Talán telepitsem ujra a böngészőket, vagy valami más kellene?
Meggondoltam magam, mégis most küldöm el a billentyűzetfotót, mert holnapra "eltűnhet" kérésem az elejéről:
Előző töményre sikerült, csökkentettem a MB-on:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!