Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám kicsit népszerűs...

Hogyan tudnám kicsit népszerűsíteni, hirdetni a blogom?

Figyelt kérdés
Már egy éve blogolok, és szeretném kicsit hirdetni, hátha valaki kedvet kap az olvasásához.:)
2011. febr. 22. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Linkelni tudsz? Mondjuk ha tudnánk legalább a témát, már előrébb lennénk.
2011. febr. 22. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
2011. febr. 22. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Most kicsit nyers leszek, előre bocsánatot kérek, de így fogod megérteni csak.

Az emberek lesz*rják mit csináltál éppen ma. Ha nem vagy titkos ügynök, vagy akkora dumagép, hogy a semmiből fekveröhögős szöveget írsz, halálra van ítélve a blogod. Ez a "ma elmentem ide, elmentem oda" max az adóhatóságnak lesz jó, ha egyszer lekapcsolnak miből mentetek nyaralni.

Sok sikert.

2011. febr. 24. 20:23
 4/6 anonim válasza:

Semmi rosszból nem kérdezem, csak nagyon érdekelne, hogy neked miért előny, jó, ha vadidegen emberek tudnak- olvasnak a mindennapjaidról.

Engem személy szerint ez megriasztana. Arról nem is beszélve, ha valaki utánad néz egy idő után tudja melyik nap hol vagy és mit csinálsz.

Ez tiszta utat ad egy pl szatírnak...

Nem kell a legrosszabbakra gondolni tudom, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy te miért szeretnéd ha idegenek tudnának rólad sokat?

Köszi a válaszodat előre is!

2011. febr. 25. 11:33
 5/6 anonim válasza:

( Az előző válaszoló vagyok )

Egyébként úgy tudnád népszerűsíteni, hogy megosztod facebook-on, iwiw-en, kiírod az adatlapodra, és megismerkedsz más "blogosokkal is" akikkel kölcsönösen megoszthatjátok egymást, egymás blog oldalán.

2011. febr. 25. 11:35
 6/6 anonim válasza:
Egy jó kis filmes blog: www.powermovies.blog.hu
2011. jún. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!