Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet felmondani az...

Hogyan lehet felmondani az internet szerződést?

Figyelt kérdés
Vannak-e következménye, ha felmondom az Enternet-nél kötött szerződést, ami mellesleg telefonon lett meghosszabbítva? A szerződésben a meghosszabbításról semmi infó sincs. Jah, és ha ugyanitt újrakötöm a netem, azt lehet? Mert már 1200-ért lehet olyan netet kapni, amiért most 4000-et fizetek.
2009. febr. 14. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
ha ugyan ennél a szogáltatónál újra akarod köttetni, akkor nem kell felmondanod a szerződést, hanem csomag váltást csinálsz. Persze akkor ha a hűség idő lejárt.
2009. febr. 14. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt nem tudom, hogy most akkor van-e hűségem, vagy nincs. Egyébként utánnanéztem, és ez nagyon drága szolgáltató, szerintem váltani fogok.
2009. febr. 14. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Írásban kell kérni a jelenlegi szolgáltatódtól egy nyilatkozatot, arról hogy 1. Nincs érvényes hűségnyilatkozatod. 2. Nincs számla tartozátartozásod.

Esetleg ha vezetékes telefonon keresztül van Internet kapcsolatod, akkor onnan is kell igazolás, hogy nincs telefon számla tartozásod. Amikor ezekre ÍRÁSBAN! megkapod a választ, akkor kell elküldened a jelenlegi szolgáltatódnak "Szünetmentes (ISP) Szolgáltatóváltásra vonatkozó igényedet. Egyidejűleg a válsztott új szolgáltatót is írásban meg kell bíznod, hogy a nevedben eljárjon a Szünetmentes Szolgáltatóváltással kapcsolatban. Az új NHH. megállapodás szerint(2008.07.03)

ennek rövid időn belül, (5-10 nap) le kell zajlania.Nem árt a Modem tulajdonjogát is előre tisztázni!

2009. febr. 14. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
És még arra is figyelj, hogy a szolgáltatók akciói legtöbbször akkor érvényesek, ha az elmúlt, kb 3 hónapban nem volt internet előfizetésed. Vagyis ha csak így pikk pakk váltasz, akkor nézz utána, hogy tényleg annyiért kapod-e mint a reklámban.
2009. febr. 14. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem a Szünetmentes Szolgáltatóváltást választod (ami azért előfiz. díjban kedvezőtlenebb, mint az új belépőknek ajánlott díjcsomagok) 3 lehetőség közül választhatsz:

• 3 hónapig nem lesz Interneted,

• Fizetsz új belépőként kb. 20 ezret

• Ha eddig vezetékes szolg. volt, váltasz egy kábeles, vagy mobil szolgáltatóhoz.

(ezek azért a tapasztalatom szerint, drágábbak a vezetékes szolgáltatásnál.)

2009. febr. 15. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Igaz hogy ez nem a reklám helye, de azért itt érdemes körülnézni:

[link]

2009. febr. 15. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!