Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Firefox-om mostanában...

A Firefox-om mostanában rendszeresen összeomlik, "kidob", bezáródik magától. Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 16:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálkozom akkor ezzel is.
2011. febr. 24. 23:21
 12/18 anonim ***** válasza:
A mozilla fagyogatása a számítógéped hardware konfigurációjától, illetve az internet kapcsolat sebességétől is függ. Ha tényleg nem a mozilla, akkor próbáld meg Google Chrommal vagy Maxthon böngészővel, ha ezek után sem megy akkor próbáld meg az alap IE bönészővel. A böngészők fagyását nem feltétlen a Flash Player megléte és hibája okozza, kivétel olyan flash oldalaknál mint pl: Startlap jatekok, youtube. stb.
2011. febr. 26. 19:28
 13/18 A kérdező kommentje:

De lévén néha a Flash Player is összeomlik, lehet tényleg az a gond.

Ajánlanátok egy megbízható oldalt, hogy honnan, és melyik flash player-t töltsem le?

Köszönöm!

2011. febr. 27. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
A legtisztább az ha az adobe.com-ról töltöd le a flashplayert, tehát maga a gyártó honlapjáról, de mielött telepíted azelött töröld az előző flashplayert és rakd ujra a mozzilát és csak utána tedd fel mind a kettőt.
2011. febr. 28. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
2011. márc. 1. 00:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Megjött a Firefox 3.6.14 frissités, összeomlás elleni védelemmel.
2011. márc. 1. 23:01
 17/18 tökmindeggy ***** válasza:

Mobilneted van?

mert talán az az oka!

2013. júl. 27. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is mobilnetem van, mégsem omlik össze. Adobe Flash Player újabban a Windows frissitésekkel együtt érkezik, de rákérdez, hogy automatikusan frissitheti-e? Én jobban szeretem a saját, kézi frissitést.
2013. júl. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!