Hol tudom megnézni hogy lopják-e a netem? (router)
szerintem sehonnan...
Kódold le.
Szerintem ha megnyomod a ctrl + alt + del -t, akkor megnyilik egy ablak, és felül ráklikkelsz, hogy "felhasználók", és ott látod hogy ki használja, vagy hányan.
De ez csak egy tipp.
Használj új kódot, és úgy is nézd meg!
Ha WIFI-s routered van, akkor megpróbálkozhatsz a WIFI kikapcsolásával is. Ha így is van adatforgalom, akkor szerintem feltörték a géped, és csak imádkozhatsz, hogy nem szereztek meg bizalmas információkat tőled, felhasználóneveket, belépési kódokat, stb.
Ha kémprogram csücsül a gépeden, és az nyitott egy portot, akkor ki tudja, milyen törvénysértéseket végezhetnek a te gépeden keresztül.
Ha tényleg ilyen kártevő került a gépedre, akkor a legjobb megoldás, ha leformázod az összes adathordozódat, és ezután megváltoztatod az összes fiókodhoz, stb-hez használt jelszavadat és ha lehetséges a felhasználónevedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!