Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PontPark, vajon átverés?

PontPark, vajon átverés?

Figyelt kérdés

Kapott-e már valaki valaha értékes dolgot a pontparkról? A mai vásáron valaki betudott lépni a pontparkra?

Nekem nagyon kamunak tűnik, nem tudom érdemes-e egyáltalán fenntartani a naponta kattingatást. Tudni szeretném, hogy tényleg megkapjuk-e ezeket a dolgokat (ha sikerül elérni a vásár időpontját, ami igencsak nehéz...)

2011. febr. 8. 20:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Amíg az emberek hagyják, hogy hülyének nézzék őket, addig fog működni a PontPark. Mindig lesznek olyan felhasználók, akik az ingyen nyeremény reményében "eltűrik", hogy szórakozzanak velük, pedig értékes "cuccot" biztos nem fognak szerezni. Már most is látszik, hogy csűrik-csavarják a vásár szabályait, aminek az a célja, hogy ne tudjanak a hiszékeny emberek vásárolni, max. ócskaságokat.
2011. aug. 31. 10:56
 22/30 anonim válasza:
Kedves 04-12 14:30 -kor válaszoló! Regisztrálj az oldalra, és tapasztald meg magad!
2011. aug. 31. 11:20
 23/30 anonim ***** válasza:

LEGIONBOSS, te nagyon hülye!

Szerinted mit jelent az a szó, hogy "demo" ?

Nem gondolod, hogy a hozzád hasonló hülyéknek van, akik nem tudják elképzelni, hogy, hogyan jelenik meg ha nyersz egy szóval? A "demo" szó az oldal első perce óta benn van az üzifalon és ki is van írva a főoldalra rendszeresen, hogy ezzel a szóval tudod lepróbálni, hogy milyen ha nyersz. Egyébként a szöveg ez: "Nyertél 00 pontot, ha Te írtad le először a Demo szót! 7839" Vagyis nyertél nulla pontot és te azért kavartál, mert nem kaptad meg a nulla pontot? Fiam, te egy oltári nagy barom vagy! Na ilyenkor kell megnézni azt, hogy ki mond baromságot a pontparkról!

2011. aug. 31. 11:53
 24/30 anonim ***** válasza:

Azért lettél kitiltva, mert egy másik oldalt reklámoztál!

A reklámozott oldal nevében benne volt a "demo" szó, ami a szókereső születésekor lett a példa szó. Ha gyakran voltál az üzenőfalon (márpedig gyakran voltál ott), akkor tudnod kellene! Ezt már többen is beírták, 1 éve folyamatosan a falra, próbának!

2011. szept. 2. 21:41
 25/30 anonim válasza:

2011-08-31 15:53:13--->A tombola sorsolása: 2011.09.18. 22:30 helyett 2011.09.21. 22:30

2011-09-14 13:15:36--->A tombolahúzás (ezzel együtt a vásár nyitásának ideje is) 18- helyett, 21.-én lesz megtartva!

A többi időpont érintetlen maradt!

2011-09-20 23:34:26:Mivel rengeteg tombolát vettetek, így a szerver túlterheltségét megelőzendően a vásárt ma tartottuk meg!

Ez semmiben nem változtat a vásár menetén!

Aki bejutott, annak küldtünk e-mailt és belső üzenetet is! A vásár 24 órán keresztül tart nyitva!

Aki nem került be, annak sem változott semmi.

2011. szept. 21. 17:36
 26/30 anonim válasza:

Az előző válaszoló vagyok, már több mint egy éve fent vagyok, pontosan 7005 pontom volt, vettem 3100-ért 62 db tombolát és nem jutottam be.Kb. 10 ember van akinek 8000 feletti pontja van.Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

CSak akkor regisztráljatok ha nagyon sok szabadidőtök van.

2011. szept. 21. 17:41
 27/30 anonim ***** válasza:
Egyre többen gondolják úgy, hogy a PontPark egy átverős oldal. Egyre gyanúsabb, hogy aki kritikát fogalmaz meg, azt azonnal hatállyal eltávolítják az oldalról. A mostani vásár után nagy felzúdulás volt az üzenőfalon is (amit le is zártak), és a facebookon is, s emiatt a zúgolódás miatt csak úgy "repültek" ki tömegével a felhasználók.
2011. szept. 26. 15:16
 28/30 anonim ***** válasza:
de idióták vagytok.nem átverés-.-
2011. okt. 6. 15:01
 29/30 anonim válasza:
Nemtom, h kamu-e vagy nem, de egyik ismerősöm állítása szerint ő tudja h kik csinálják ezt az oldalt, mert állítólag 2 ismerőse csinálta. Az ő elmondása szerint az egyéneknek abból lett meg a pénze, h kiették az oldalukra a hirdetést, és ezek után kaptak egy bizonyos összeget. Amikor pedig vki venni akar vmit akkor azt írja ki h a termék elfogyott ez azért van, mert tulajdonképpen semmilyen termék sincs raktáron. Az egyedüli dolog amit vettek azok vmi kulcstartók voltak, ebből tartottak vásárt, azóta se semmi :S Sőt legutóbb azt mondta h az egyik tag már kilépett. De végülis nem tudom, hogy igaz-e ez az egész, bár ha belegondolok akkor sztem is kamu.
2011. okt. 8. 15:30
 30/30 anonim válasza:
14000 pontom van, az oldal indulása óta jelen vagyok a pontparkon.Soha nem jutottam vásárba,soha nem jutottam termékhez,pedig nagyon igyekvő voltam.Hangot adtam KULTURÁLTAN nem tetszésemnek a fórumon,PontPeti által el lettem kussoltatva,hogyha így folytatom törölnek az oldalról.Na hol itt az igazság?Minden nap begyűjtöm a pontokat oldalnézegetésekkel,kérdésekre válaszolgatással szorgalmasan,de csak nem térül meg.Kérdzem ha nem lehet feltenni kérdést az oldal tartalmáról,minek az egész?Minek a fáradtság?Nem korrekt.De a remény hal meg utoljára.Még van hitem,elég sok türelmem.
2012. jún. 23. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!