Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PontPark, vajon átverés?

PontPark, vajon átverés?

Figyelt kérdés

Kapott-e már valaki valaha értékes dolgot a pontparkról? A mai vásáron valaki betudott lépni a pontparkra?

Nekem nagyon kamunak tűnik, nem tudom érdemes-e egyáltalán fenntartani a naponta kattingatást. Tudni szeretném, hogy tényleg megkapjuk-e ezeket a dolgokat (ha sikerül elérni a vásár időpontját, ami igencsak nehéz...)

2011. febr. 8. 20:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
11%
Írogat itt mindenki, hogy így kamu, meg úgy kamu, de bizonyítékokkal alátámasztott írással még nem találkoztam! A sok irigy itt feltételezget mindent, de halvány fogalmatok sincs, az egészről! Én azt mondom, amíg van egy olyan oldal, ahol a semmiért kaphatsz valamit, addig össze kell tenni a kezeket és reménykedni abban, hogy tudsz vásárolni a legközelebbi vásárban! Erre persze lehet mondani, hogy na igen, reménykedni, de az Istent sem látta még senki, nem is bizonyított a létezése, de egy egész egyház épül rá, világszerte! Most akkor az is átverés? Szóval mutassatok fel valamit, mert az oldal már megtette! Enélkül csak üres beszéd az egész!
2011. ápr. 12. 14:30
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

04-12 14:30

De meg mekkora kamu! Valaki par nappal ezelott emlitette az apeh-ot es mar ket napja be sem lehet lepni. Most vagy rendezik, vagy megszuntetik az oldalt.

2011. ápr. 17. 15:53
 13/30 anonim ***** válasza:
42%
utolsó! Azért nem lehet most fellépni, mert a 2.0 üzemelik be. Írták is egy hete, hogy mostmár bármelyik nap lehet
2011. ápr. 17. 16:09
 14/30 anonim ***** válasza:
28%

tegnap 15:53,

Te mekkora állat vagy! :D:D:D

Szerinted ha megemlítik valahol az apeh-ot akkor gyorsan elkezdenek fejleszteni????

Közel fél éve készül az új oldal és előre lett szólva, hogy most fog indulni. Egyszóval a rosszindulat megvan benned rendesen barátom! Éppen az ilyen tetűk miatt tart itt az ország, mint ahol tart, mint amilyen te vagy ;)

Sehol semmilyen logikus, normális (igaz) érvet nem tudtok felhozni a pontpark ellen, így nyomjátok az irigységet! Gratulálok!

2011. ápr. 18. 08:27
 15/30 anonim válasza:
100%

Amit most olvasni fogtok, azt nem én írtam, hanem egy kérdezőtől másoltam ki, és igaza van teljes mértékben!!!!

"Nagyon érdekes, hogy állandóan átprogramozzák a vásár működését!!!! 2010 május 8.-án jött létre az oldal, akkor a szabályzatban a vásár működésére azt írták, hogy 1 évben 24 vásár van, és a gép minden hónapban 2 vásárt nyit véletlenszerűen, volt 4 vásár, és utána átvariálták, hogy megmarad az évi 24 vásár, de eltörölték, hogy 1 hónapban 2 vásár van, most már bármikor lehet, 2011 februárjába meg is volt az 5. vásár.

Közelít 2011 május 8.-a, akkor jár le egy év, és a gépnek 19 vásárt kellett volna nyitni a maradék pár napban, de nehogy véletlenül legyen 19 vásár, átprogramozták a vásár nyitását, és közölték a szabályzatba, hogy már nincs megszabva, hogy 1 év alatt mennyi vásár lehet, hanem a gép dönti el!

Miért nem úgy csinálták, hogy megvárják ezt a 19 vásárt, és május 8-án variálják a szabályt????

Érdekes, nagyon érdekes!!!!"

2011. ápr. 29. 21:25
 16/30 anonim ***** válasza:
87%

Sziasztok!

Az én véleményem szerint a pontparkban már több tízezren vesznek részt. Ez a pontpark részére előnyös hisz gondoljunk bele: a "pay per click" vagyis fizetés kattintásonként lehetőségének köszönhetően az oldal egy kattintással nem mondanám hogy túl sok pénzt szerez mondjuk tegyük fel hogy 1 ft-ot (nem biztos hogy így van, hallottam olyanról ami 0,1 ft-ot fizet volt olyan ami 5 ft-ot is). Ez az jelenti hogy a (tegyük fel) 10.000 felhasználó megnézi a hírdetéseket ami manapság 2-3 szokott lenni ezzel az oldal 20.000-30.000 ft-ot keres naponta. Még a legelején írták hogy az arány a lottó megnyerésére nagyon csekély. a tombola lényege a valóságban is az hogy minnél többet vásárolsz annál nagyobb esélyed van a győzelemre, itt is így van, csakhogy a nyert pontjutalom álltalában nem fedezi az elköltött pontokat.

Aztán 2011-ben kezdtem pontokat gyűjteni és azt vettem észre hogy januártól márciusig nem kaptam annyi pontot mint most áprilisben összesen, régen egy egy hírdetés 1 pontot ért! ma meg 8-at!

a vasár php kódjával nincs semmi baj leszámítva azt hogy marha sokat változott az egész az elmúlt félévben...

most az internetes lassúság miatt nem lehetett vásárolni, hát azért ez nem igaz. tegyük fel hogy online 200-an vannak fenn (talán még ez is sok) a vásár 1-2 órás. megkezdődött a vásár , a 200 ember ott marad és még abban az 1 órában jönnek fel 1000-en 2000-en (mondjuk időponttól függ) hoggyétek el hogy a rosszpcjátékok blogjának fénykorában lehet hogy kevesebben voltak fenn, de akkor sem akadt annyire az oldal, szóval röviden szerintem a betöltési sebességet is akadályozták.

ezek után csak annyit tudok nektek mondani , hogy csatlakozzatok a ponter-hez ott van esély a nyerésre, viszont ott időre megy a játék, számolgatásom eredménye szerint megállapíthatom hogy minnél feljebb mentek annál kevesebb esélyed van megnyerni a tárgyat...a z utolsóknál már napi 1000 pont szükséges (az förtelmesen sok)

de az egészet összefoglalva kamu az egész, ha akartok felmehettek oda hisz 5 percben sem telik gyűjteni a pontokat, és ha szerencsétek van talán lesz vásár

2011. ápr. 30. 21:31
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Néztem a régi Fórumban, hogy miket lehetett nyerni a vásáron. Kulcstartót, plüssfigurát, telefontartót, meg ilyen ócska xarságokat.

Akinek sok pontja gyűlt össze, mondvacsinált okokkal kitiltanak embereket. Előbb-utóbb kell vásárt csinálniuk, mert legutoljára 2011 februárban volt, s már elég nagy a zúgolódás amiatt, hogy csak gyűlnek a pontok, de MINEK??? Hiába írsz e-mailt, akár többet is, arra nem válaszolnak. Szóval nagyon kamu szaga van ennek az oldalnak. Itt az a lényeg, hogy a hirdetésekre kattintgassatok, a többi nem érdekli őket.

Olvastam a google-ban egy véleményt, aminek ez a címe: "Nyílt levél a PontPark legfőbb Senkijéhez", amit murena nevű tag írt. Érdemes elolvasni, érdekes amiket ír benne.

2011. júl. 17. 12:56
 18/30 S_Tamás válasza:
87%
Hitvány ,csaló ,féreg banda! Kihasználnak minden felhasználót, ha talán lessz is vásár olyan időpontra rakják ,hogy szinte senki ne vehessen részt rajta (ha lessz eggyáltalán még). Ezek nem kis bevételt szereztek már az oldalukkal ,azt sem tartom kizártnak ,hogy egyszer csak minden magyarázat nélkül megszűnik az oldal, a felhasználók meg mehetnek a p*csába a gyűjtött pontjaikkal....
2011. júl. 18. 13:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Gyűjtsd a pontokat és váltsd be értékes termékekre ingyen! Ingyen cuccok! Szeretnél egy új TV-t vagy egy XBOX-360-at? Gyere és regisztrálj!

A PontPark ezzel a hirdetéssel csalogatja be a hiszékeny embereket, aztán tudod mikor szerzel ingyen tv-t? Soseeee!

2011. aug. 1. 11:17
 20/30 anonim válasza:
Nem javasolnám az oldal további látogatását, mert KAMU!! Tény, hogy időnként látni olyan embert aki valamilyen módon szerzett onnan valamit, de ez csak azért van, hogy fenntartsák a beléjük vetett bizalmat. Amíg úgy ugrálsz, ahogy ők fütyülnek, addig nincs baj. De ha netán felfedezik rajtad a rendszerben való kételkedés legkisebb szikráját is azonnal törölnek az oldalról, nehogy híveket szerezz magadnak az üzenőfalon a bizonyítékokat feltárva nekik. Engem tegnap dobtak ki az oldalról, mert fel mertem hozni témaként az üzenőfalon keresendő szóért járó kerek 0 pontot. Az általam megtalált szó a "demo" volt, és arra a kérdésemre, hogy mire jó a szóért járó 0 pont azt a szánalmas választ adták, hogy "ez csak a próba volt". Vajon teljesen hülyének nézik az embereket? Úgy tűnik igen.
2011. aug. 31. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!