Hogyan tudnam feltorni a honlapot?
Ha semmiképpen nem jössz rá, akkor mentsd le az egészet (olvasni ugye etudod így is), és készíts újat. 3 hónap múlva törlik a régit.
Tudod, feltörni nem segítünk. Nem szeretnénk, hogy bárki ezzel az infóval törögetni kezdjen.
Ha mégis ilyen terveid vannak, akkor kérdezd meg a helyi hackeredet.
Arról beszéltem, hogy a honlapodra be tudsz lépni olvasási joggal. Mindenki be tud lépni, nem kell hozzá jelszó.
Ha valami okból nincs meg neked az ottani anyagod - akkor így le tudod menteni. Nem vész el.
Már jártam úgy,hogy a fiamnak letiltották az emailcímét(egy naptól kezdve egyszerűen nem működött) ,az osztálytársai pedig kilesték a jelszavát és átírták egy oldalon-így még a jelszó emlékeztető sem működött.
Írtam a fenntartónak,aki személyazonosításra alkalmas fénymásolatot(szkennelt) kért be(ezzel védi le magát) és átírta az emailcímet egy működőre,így visszakaptuk az irányítást.
Ez segíthet,ha viszont ez csak kamu sztori és ezzel fel akarod törni valakinek az oldalát,akkor gátlástalan egy ember vagy és sajnállak.Remélem ez utóbbiban tévedek!
A későbbiekben használd a KeePass-t: [link]
Csak el felejtsd a mesterjelszót! ;-)
w8e
Ui: Tetszik, hogy hányan gondolják komolyan, hogy jelszótörésben segédkezne Nekik valaki ismeretlenül, ráadásul egy ismert honlapon... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!