Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent az internetszolgált...

Mit jelent az internetszolgáltatóknál az hogy garantált letöltési, feltöltési sebesség? Többi lent!

Figyelt kérdés

Egy példa! Ti ezt hogyan értelmezitek? Ebből akkor mennyit kapnák meg? Nem igazán értem! :/

60/20 Mbit/s

Letöltési sebesség 60 Mbit/s, garantált 2 Mbit/s

Feltöltési sebesség 20 Mbit/s, garantált 2 Mbit/s

Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)

2011. jan. 26. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
A garantált azt jelenti, hogy minimum annyi. Ideális esetben meg több.
2011. jan. 26. 23:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Értsd ezt úgy, hogy a szolgáltatód szépen védi magát.

Tehát: ha egész hónapban 2mb/s a neted, egy szót sem szólhatsz. Hiába 60mb/s a maximális, a GARANTÁLT az a 2mb/s.

2011. jan. 26. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Valahol a legnagyobb sebesség környékén lesz a le és feltöltésed,ez csak egy jogi védelem.Valószínűleg szolgáltató függő is.Nekem a t-online kábelnetem 15 megabites,és nem nagyon volt még lassabb,szinte semmivel sem.
2011. jan. 26. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, a T-online az általában stabil. Ellenben nem egy negatív tapasztalat volt már az ismerettségi körömben Digi-vel kapcsolatban. Jobb vigyázni velük, ne várj állandó 60 megás netet tőlük!
2011. jan. 26. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
ha már itt tartunk, upc fibernettel van valakinek tapasztalata? közelébe ér a beígért 100mbitnek?
2011. jan. 26. 23:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért a garantált sebességhez is kell, hogy a másik oldal tudja azzal küldeni/fogadni az adatokat. Tegyük fel, hogy van még modemes internezető, és valamit csak tőle tudsz letölteni. Na tőle nem fog jönni 2Mbit/s sebességgel sem, de ezzel nem a szolgáltató sérti meg a szerződéseteket. Ugyanígy ha egy torrentet 1 ember seedel 10Mbit/s sebességgel és 1627 ember tölti, nem fog jönni 2Mbit/s-sel neked. Ha viszont 1627 ember tölti fel és te vagy az egyetlen letöltő, akkor jó esélyed van a 60Mbit/s elérésére is.

60Mbit/s a legtöbb routeren nem fog menni amúgy.

2011. jan. 27. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2.5 év alatt volt már 2/1-es, 4/1-es, 30/20-as és 40/20-as DIGI-m. Sose volt baj velük, mindig hozták a maximális sebességet. Kivéve mikor a 4/1-es 30/1-es lett egy éjszakára valami különös oknál fogva :D
2011. jan. 27. 00:19
 8/10 anonim válasza:
Próbáljátok ki a JDOWNLOADER nevű progit.Az én netem 30 mega,és ha ebbe belerakom jön is annyival,simán meg nem.A szépséghibája a dolognak annyi,hogy prémiumnak kell lenni hozzá.Nekem is csak az az öt-hat letöltő jön ennyivel,amikre pluszba előfizetek havonta.
2011. jan. 27. 00:26
 9/10 bp1985 ***** válasza:
Nekem volt digi. Esett az eső, nem volt se tv, se telefon, se net. Fújt a szél egy kicsit erősebben, ugyanez. Amikor se a szél nem fújt, illetve se az eső nem esett, akkor a telefon akadozott. Nem is csodálom, hogy nem kérnek a telefonért havidíjat. Ezért én sem mernék pénzt beszedni. Váltottunk, többet fizetünk, de most legalább van minden.
2011. jan. 27. 10:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem viharban is mindig volt net, igaz telefon tényleg nincs sokszor, de legalább addig se hívogatnak kéretlenül :D
2011. jan. 27. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!