Mit jelent az internetszolgáltatóknál az hogy garantált
letöltési, feltöltési sebesség? Többi lent!
Figyelt kérdés
Egy példa! Ti ezt hogyan értelmezitek? Ebből akkor mennyit kapnák meg? Nem igazán értem! :/
60/20 Mbit/s
Letöltési sebesség 60 Mbit/s, garantált 2 Mbit/s
Feltöltési sebesség 20 Mbit/s, garantált 2 Mbit/s
Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)
2011. jan. 26. 23:29
1/10 anonim válasza:
A garantált azt jelenti, hogy minimum annyi. Ideális esetben meg több.
2011. jan. 26. 23:33
2/10 anonim válasza:
Értsd ezt úgy, hogy a szolgáltatód szépen védi magát.
Tehát: ha egész hónapban 2mb/s a neted, egy szót sem szólhatsz. Hiába 60mb/s a maximális, a GARANTÁLT az a 2mb/s.
2011. jan. 26. 23:40
3/10 anonim válasza:
Valahol a legnagyobb sebesség környékén lesz a le és feltöltésed,ez csak egy jogi védelem.Valószínűleg szolgáltató függő is.Nekem a t-online kábelnetem 15 megabites,és nem nagyon volt még lassabb,szinte semmivel sem.
2011. jan. 26. 23:45
4/10 anonim válasza:
Igen, a T-online az általában stabil. Ellenben nem egy negatív tapasztalat volt már az ismerettségi körömben Digi-vel kapcsolatban. Jobb vigyázni velük, ne várj állandó 60 megás netet tőlük!
2011. jan. 26. 23:49
5/10 anonim válasza:
ha már itt tartunk, upc fibernettel van valakinek tapasztalata? közelébe ér a beígért 100mbitnek?
2011. jan. 26. 23:53
6/10 anonim válasza:
Azért a garantált sebességhez is kell, hogy a másik oldal tudja azzal küldeni/fogadni az adatokat. Tegyük fel, hogy van még modemes internezető, és valamit csak tőle tudsz letölteni. Na tőle nem fog jönni 2Mbit/s sebességgel sem, de ezzel nem a szolgáltató sérti meg a szerződéseteket. Ugyanígy ha egy torrentet 1 ember seedel 10Mbit/s sebességgel és 1627 ember tölti, nem fog jönni 2Mbit/s-sel neked. Ha viszont 1627 ember tölti fel és te vagy az egyetlen letöltő, akkor jó esélyed van a 60Mbit/s elérésére is.
60Mbit/s a legtöbb routeren nem fog menni amúgy.
2011. jan. 27. 00:12
7/10 anonim válasza:
Nekem 2.5 év alatt volt már 2/1-es, 4/1-es, 30/20-as és 40/20-as DIGI-m. Sose volt baj velük, mindig hozták a maximális sebességet. Kivéve mikor a 4/1-es 30/1-es lett egy éjszakára valami különös oknál fogva :D
2011. jan. 27. 00:19
8/10 anonim válasza:
Próbáljátok ki a JDOWNLOADER nevű progit.Az én netem 30 mega,és ha ebbe belerakom jön is annyival,simán meg nem.A szépséghibája a dolognak annyi,hogy prémiumnak kell lenni hozzá.Nekem is csak az az öt-hat letöltő jön ennyivel,amikre pluszba előfizetek havonta.
2011. jan. 27. 00:26
9/10 bp1985 válasza:
Nekem volt digi. Esett az eső, nem volt se tv, se telefon, se net. Fújt a szél egy kicsit erősebben, ugyanez. Amikor se a szél nem fújt, illetve se az eső nem esett, akkor a telefon akadozott. Nem is csodálom, hogy nem kérnek a telefonért havidíjat. Ezért én sem mernék pénzt beszedni. Váltottunk, többet fizetünk, de most legalább van minden.
2011. jan. 27. 10:32
10/10 anonim válasza:
Nekem viharban is mindig volt net, igaz telefon tényleg nincs sokszor, de legalább addig se hívogatnak kéretlenül :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!