Használtok internetes pénzkeresési módszert? Én igen.
És télleg fizetnek paypalra..Ti miket használtok?
én ptc-ket (paid to click)
"nem invesztálsz 3-4 ezer dollárt..."
hajjaj, ez egy piramisjáték szokásos tünete.
Én soha nem fogok hinni az ilyenekbe, mások bármit mondhatnak.
Főleg, hogy a neten van, még a való életben sem fogok fizetni azért, hogy pénzt kapjak, az már túl gyanús.
én pl onbux . com-ra,neobux . com-ra, vcbux . com-ra esküszök.Ezek tuti fizetnek ,bár ami 100% az neobux.próbáljátok ki szerintem nem vesztetek semmit..nemkell befizetni.de ha vannak haverjaid 2 hónap alatt összejön 2 $ kifizeted magadnak és voálá ott a paypalon vagy alertpay-en.(azért 2 hónap mert magad alá regisztráltatni csak 30 nap után lehet..)
ha kiprobálnátok REFERRAL: ba irjátok be légyszives ZsirHaver-t :p
Hallod magad ember? :D
2hónap alatt megvan a 2$ is? :D 400 Ft... Mit kezdesz vele? Ha akarom egy óra alatt össze koldulom :DDDD
Én régebben még 13-14 éves koromba kattingattam ezeken a hülyeségeken... Tényleg fizet... csak nagyon keveset... és csak akkor éri meg ha beletolsz egy csomó pénzt... plusz stratégiázol a referálokkal. Az életbe nem fogsz annyi barátot meghívni, hogy neked jó legyen... ezért kell megvenni őket... Egyébként hallottam olyat, hogy a neobox pl ha rentálsz referálokat egy része csak robot (Y) :D vagy kattint vagy nem :)
Van lehetőség pénzkeresésre... neten... haverom 10$-t keres kb naponta... de van hogy többet.
Én is csináltam/om csak lusta g*ci vagyok hozzá mert úgymond teljesítménybéres :)))
Írtam erről egy kis cikket az egyik nagyon nagyon régi blogomra ha gondoljátok olvassátok el.
Ez még a ptc-s korszak :) De az utolsó két bejegyzés az friss... Akit érdekel az vegye fel velem a kapcsolatot.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!