Hogy lehet letiltani valakit iwiwen?
Figyelt kérdés
Van valaki, aki állandóan zaklat, üziket írogat, bejelölget ismerősnek, holott indig elutasítom, és minden képemhez hozzászól, amit nem győzök törölgetni. Nem lehet egyszerűen letiltani, hogy abszolút ne legyen hozzáférése az adatlapomhoz? Előre is köszi. (Mellesleg személyes ismerősöm volt az illető, tudom róla, hogy nem veszélyes, csak már az idegeimre megy, nem hajlandó felfogni, hogy soha nem voltunk barátok, csak ő akarta mindenáron. :S)2011. jan. 13. 18:57
1/3 anonim válasza:
Háát úgy, hogy rámégy az adatlapjára és valahol ott van, hogy ,,jelentem''...:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 8. 16:33
3/3 anonim válasza:
A jelentem az nem ugyanaz, mint letiltani. Letiltod a facebook-on akkor egyszerűen nem talál meg. A jelentem, meg gyakorlatilak azt jelenti, hogy felnyomod az iwiw rendszergazdánál, aki majd utána néz, aztán esetleg törli az illetőt büntetésből, mert az iwiw elég gagyi és nincs letiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!