Hogyan lehet Iwiwen letiltani a körleveleket, hogy ne tudjanak nekem küldeni?
Figyelt kérdés
Mert idegesítenek, most is kaptam meg szinte minden ismerősöm kapott egy meghatónak LÁTSZÓ körlevelet és mindegyik el fogja küldeni minden ismerősének, szóval még jópárszor ugyanezt a levelet meg fogom kapni. már 3 embertől megkaptam. csak abban bízok hogy lesz még rajtam kívül valaki aki nem küldi el az ismerőseinek. Mert szerintem minden körlevél csalás, hazugság úgy ahogy van, csak az ember idegesítésére való. Ha van ami igaz azt meg nem lehet kiszűrni a sok hülyeség közül.2010. okt. 2. 10:34
2/4 anonim válasza:
én tiltom a küldőt, ha kevésbé ismerem. Azt utána nem ír. Nem érdekel.
3/4 anonim válasza:
Ezt a szentképes akármit tíz emberke küldte tovább, ég tudja, minek. Megírtam mindnek, hogy letiltom őket, ha nem hagyják abba.
4/4 anonim válasza:
Van olyan IWIW klub, hogy "Neküggyélmarhaságokat", vagy valami ilyesmi. Én már beléptem oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!