Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem fogadja el az...

Miért nem fogadja el az ellenőrző kódot?

Figyelt kérdés

A házipatika.com oldalra próbáltam regisztrálni de nem sikerült, mert folyton azt írja ki, hogy rossz az ellenőrző kód. Próbáltam levelet írni az oldal szerkesztőségének de sehol nem találom a címüket. Van levélküldő opció, de ott is kell ellenőrző kód, és ott sem fogad el semmit. Már vagy százszor próbálkoztam, és már nagyon kezd elfogyni a türelmem. Biztosan jól írom be a kódot, olvasni még tudok. A CapsLock sincs bekapcsolva. Próbáltam már 3 féle böngészővel.

Van esetleg valakinek ötlete hogy miért nem fogadja el az oldal az ellenőrző kódot?

köszi előre is

2011. jan. 12. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
hát egy tippem lenne: ha laptopot használsz akkor nézd meg hogy nincs bekapcsolva a function numerikus billentyűzet! én ezért nemtudtam kétnapig belépni a windowsba amikor még új volt :D
2011. jan. 12. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, de asztali gépem van :)
2011. jan. 13. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell bemásolni az ellenörzökodot

csak a linkre kell kattintani amit az emailcimedre küldtek

De ha nemtudsz klikkelni a hivatkozásra akkor az ellenörzökodot

sajnos kézzelkell beirnod

figyelni a nagy és a kisbetükre

2011. jan. 15. 01:25
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, de épp ezt próbálom leírni, hogy egyáltalán nem kaptam semmilyen emailt, mert nem is enged tovább a regisztrációban addig, amíg be nem írom az ellenőrző kódot. azt pedig hiába írom be, sehogyan sem fogadja el. próbálkoztam egymás után vagy negyvenszer és egyszer sem fogadta el.
2011. jan. 15. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
már kijavították a hibát, valami gáz volt az oldalon. ma elsőre sikerült elküldenem a levelet. csak nem tudom ilyenkor miért nem tudják kiírni, hogy a funkció nem működik.
2011. jan. 15. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!