Mobil internet jel erősítése, de hogyan?
2,5 éve még a régi Pannonos mobil internetet használjuk,viszont sokszor ledobott a netről a gyenge jel miatt,főleg mostanában.
Huawei E220 az USB modem típusa. Szétszedtem és egy ki apró antenna csatit találtam belül,amire vmilyen antennát rá lehetne kapcsolni. Mint a régebbi mobil telók hátulján ami van,csak sokkal kisebb méretben. Kiszedtem a belső 1centis beépített antennáját és a csatlakozási pontjára forrasztottam egy kb. 50cm-es vékony vezetéket.Sokkal jobb lett a net,viszont nem valami esztétikus.
Nem drót,hanem vezeték! Nem mindegy!
Az ügyfélszolgálatot felhívtam ezt megelőzőleg és csak annyi tippet kaptam,h használjak hosszabb USB kábelt ami mint antennaként szolgálna. Ekkora hülyeséget gondoltam magamban.
Ha az udvarunk közepén nem tudok tisztán befogni egy rádióadást a szobai kisrádióval,akkor nem az 50m-es 220V-os hosszabbítóval oldhatom meg ezt a problémát. Nem is veszik ám hülyére a tisztességesen fizető és viszont szolgáltatást elváró ügyfelet! áhh dehogy...
PONTOSÍTOK:
Nincs készülékcsere,mert hiába írtam alá anno két év szerződést a Pannonnal,mivel a modemre csak 1 év gari van. Magyarul,ha egy évet követően behány a szerkezet,önköltséges a dolog szerviz,alkatrész stb...
Készülékcsere nincsen,csak akkor ha ezt a falhoz vágom mérgemben,lemondom a mostanit és kötök egy újat jobbnak tűnő készülékkel,csak hát az is ua. tudja dizájnosabb,kisebb tetszetősebb formában. A szolgáltatás az újabbal is ugyan olyan akadozó xar.
Cseréld le vodásra! Annak jobb a lefedettsége!Előző kommentelőnek:ha lejárt az első hűségnyilatkozat,a modem már az előfizetőé!Mivel 2-évig fizette annak az árát!
Javaslom válts szolgáltatót! Én azt tettem!
Megtettem! Lemondtam a régi Pannont és átmentem a Vodához.
Csak azt bánom,hogy nem hamarabb tettem.
Hihetetlenül penge a Voda és olyan akár a villám!
Naggggyon jóóóóóóóóóó !!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!