Miért nem működik a net?
Figyelt kérdés
Telenor modemem van. A gépemet Windows XP Aero Microval telepítettem újra, és mióta az van fent, nem indul a net. Bedugtam, a telepítő el is indult a net programját fel is rakta, de csatlakozásnál pin kód beírása után azt írta ki, hogy nincs eszköz. Aztán újra bedugtam a modemet, és most pedig a windows maga is azt írja ki, hogy hiányzik ez a szakasz az ini fájlból.. Ez meg mi a szöszt jelent? Hogy tudnám megcsinálni? Mások modemét se indítja, máshol pedig működik. Köszönöm a válaszokat!2011. jan. 9. 16:40
1/4 anonim válasza:
USB modemről (HUAWEI stick) van szó?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen :)
2011. jan. 9. 18:57
3/4 anonim válasza:
Az enyém Vodás, de a beállítások ugyanazok. Töröld le az előző próbálkozások maradványait, aztán inditsd újra a gépet. Rendszergazdai jogosultság kell hozzá. Vedd ki a SIM kártyát, dugd be az egyik USB portra. Ezek után ezt az előlapi USB portot másra ne használd. Telepítő elindul, de csak akkor tedd bele a SIM kártyát, ha kéri. Fontos, ha külső tűzfalat használsz, azon engedélyezni kell. Inditása: Startmenű/Minden programból, Kapcsolódás. Ne engedd a netre, előbb állítsd be. Kapcsolatkezelés. Egyedi, APN és DNS1, DNS2 beállítása. Az értékeket kérdezd meg a Telenor ügyfélszolgálattól. Aztán Eszközkezelés, ott Szerkesztés, 3G kizárólag. Ez a HSDPA, a szélessáv. Kapcsolódás. Kilépésnél Bontáss, aztán a Tálcán a kis ikonnal lépj ki. Remélem, sikerül.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem volt jó, mindegy újratelepítettem xp-vel, és most jó.Köszönöm :)
2011. jan. 10. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!