Miért bénázik az az idióta freemail?
Figyelt kérdés
Tiszta ideg vagyok. Eddig is sz.rakodott, de az utóbbi napokban már felháborító, amit művel a méltóságos freemail. Nálatok betölti rendesen?2009. jan. 28. 18:20
1/6 anonim válasza:
Nálam ezt írja ki:
!Adatbázis hiba! Később próbálja újra
2/6 anonim válasza:
Most nekem sem tölti be. Nem nálad van a baj szerintem...
Egyébként ott van a Gmail, sokkal nagyobb tárhely és az nem csinál ilyeneket, meg talán picit gyorsabb is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, a gmailt sokkal jobban szeretem, bárki, bármit is mond. Csak egy komolyabb rendszer. Viszont ez a freemail-es van beállítva egy-két helyre reigsztrációul, ahonnan várnám a fontos leveleket és errefel tessék... :@
2009. jan. 28. 18:51
4/6 yuda válasza:
gyorsabban betölt,ha a régi változaton lépsz be-itt a link:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár nálam ezzel sem megy. :S
2009. jan. 28. 20:23
6/6 anonim válasza:
Ha sok gondod van a freemail-al , irányitsd át a freemail postafiokodból a leveleket a gmailos fiokodba ( freemail beállitásoknál megtalálod ) --a gmailban meg a Beállitások--Fiokok menüpontban vedd fel a freemailos fiokodat -alternatív emailcímnek(email küldése erről a címről) Így megoldódik a problémád . Az egész freemailos levelezésedet a gmailból teheted meg!A gmailból írhatsz freemailos címmel és oda is kapod meg a freemailre érkező leveleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!