Hogyan töltsek FLV fájlt flashvideóból az alábbi esetben?
Sziasztok! Ilyet már csináltam de ezeknél a videoknál nem találom az FLV fájlt. A forráskódban benne van, de csak magát a lejátszót tudom letölteni. 5let?
Az oldal:
Nem sikerül akkorsem azt szedem le. Itt egy forráskód:
De konkrétan az flv-t továbbra sem tudom elérni
Télleg nem megy...
Kis turpisság van benne ahogy látom, mert .swf-re rakták az .flv. Így nehezen megoldható. (Szerintem.)
De kicsit gugliztam, mert bosszantott, hogy nem. =)
Itt van 3 rész: (kb. mind 1 órás lehet az első alapján, amit lehúztam)
Firefoxban (2.0.0.20): Nézet/Oldal forrása
Internet Explorer-ben (6-os): Nézet/Forrás
Vagy jobbgomb az oldalon és Firefoxban a kijövő menüben ott van az ,,Oldal forrása", Internet Explorerben ,,Forrás megtekintése"
Mivel nem nagyon vannak keretek az oldalon, így még egyszerű is volt.
Akkor valami nálam nem klappol, mert eddig én is így néztem meg a forrást, viszont FF-ben IE-ben is, egy lap jön elő tele írva mindenféle dologgal(<sript...meg ilyesmik), nem a szokásos...ezért kérdeztem...
Vajon mi hibádzik nálam...más oldalakon simán megtudom nézni a forrást, itt nem...és a jobb gombra FlashPlayer menü jön elő...
Előzőre:
Megnyitod a kérdésben szereplő linket-> kijelölöd pl. a dátumtól a képig-> "kijelölés forrásának megtekintése"-> megkeresed az .flv végűt, aminek http az eleje (ez a leghosszabb) és bemásolod a címsorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!