Nézitek a napiszart? XD
Figyelt kérdés
Szeretitek? vagy nem? mit gondoltok az oldalról?:D2010. dec. 31. 14:35
1/11 anonim válasza:
sz@r !
Éljen soká a PURUTTYA !!!
2/11 anonim válasza:
Régen sokat néztem. Ott találtam rá a gyakorikérdésekre:)Azóta inkább ezt nézegetem, ez jobb móka.
4/11 A kérdező kommentje:
Nemtudom nekem a puruttya valahogy bonyorult..abszolut nem olyan az elrendezése mint a napiszarnak..nemértek hozzá..xD:$
2010. dec. 31. 14:41
5/11 anonim válasza:
Régebben sokat néztem, vicces volt a sok raj meg a keménykedő arc.
Most már csak szinte ,,sunák" vannak fenn. Meg már sokszor voltak olyan képek, amikkel nem volt semmi probléma.
Az meg a másik, hogy Captain Anus egy hímsoviniszta.
7/11 anonim válasza:
Nahát, nem gondoltam volna, hogy van olyan ember aki egy honlap nézéséhez is hülye tud lenni...
Egyébként inkább puruttya. Azok túl jutottak azon, hogy cigányokat mutogassanak 0-24... Ki kíváncsi rájuk? Ki megyek az utcára és ott vannak, nem hiányzik, hogy a neten is őket bámuljam....
8/11 anonim válasza:
Soros és a haverok . Esti képgyüjtemény mostmár reggeli is van :D legjobbak aztán van a B.O.CS meg a pozólj meg ugye a drága pedomaci :( ami sajna elveszett de a szivünkben örökké megmarad :D
10/11 anonim válasza:
nincsenek posztok már egy jóideje :( és valószinü nem is lesz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!