Kik csinálhatják a napiszart? Szerintetek kiderül egyszer kik csinálják mert, ha igen azokat megölik szerintem
A te példádban sem a szerkesztőkön van a hangsúly, hanem aki képes ilyen képet megcsinálni, és azt még terjeszteni is.
A felelősség az egyénen marad, aki hagyja magát olyan helyzetbe hozni, hogy olyan részeg legyen hogy nem akadályozza meg hogy lefényképezzék. A barátait is megválogatja egy ember, aki egy nem vállalható képet nagy nyilvánosság előtt megoszt másokkal magáról vagy bárkiről, az a saját döntése és nem kényszer. Valahogy divat lett mostanában csinálni, mert ezzel van tele a net. Hogy ezt a napiszar szerkesztői kihasználják, valahogy nem elítélendő. Ennek hatására vissza kellene fognia magukat az embereknek, mégis az ellenkezője történik.
Mivel engem is megszólítottál, el tudom mondani hogy egy, nem hozom magam kellemetlen helyzetbe társaságban, így tudom hogy mikor mit teszek; kettő, olyan emberekkel veszem körül magam akik nem fognak kompromittálni és visszaélni dolgokkal ellenem, így nem látom magam viszont semmilyen fikaoldalon és három; mivel nem vagyok tizenéves ezért nem presztízskérdés hogy hullarészeg legyek, és nem kell vele dicsekednem semmilyen közösségi oldalon.
Kár hogy nem érkezett több válasz, így egyoldalúak a vélemények. Vagy talán többen értenek egyet ezzel a dologgal, és elég a rossz példát látni a sok szánalmas emberen aki felkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!