Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell feltörni jelszavas/v...

Hogy kell feltörni jelszavas/védtelen wifi hálózatokat, és a "bennük" lévő gépeket, esetleg telókat, úgy hogy ne okozzak kárt senikinek?

Figyelt kérdés
Már ilyen kérdés van, de engem a windows xp-s módja érdekel, mindenféle titkosítással, főleg az elterjettebb dolgok. Nem okozok kárt senkinek, csak kíváncsi vagyok, meg a saját telómat is feltörném :D
2010. dec. 30. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
WPA-PSK titkosítást hónapokig is eltarthat feltörni főleg bonyolultabb jelszóval. Egyébként pedig linuxxal megoldható, tanuld meg használni, nem rossz rendszer.
2010. dec. 30. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Én windowsra kértem, ubunu már volt a gépen (10.04, jó volt), a wine meg nem sokat ér, nem fut rajta egy értelmes játékom se, ami meg rá van, a barátaimnak nem fut el.
2010. dec. 30. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Maradj a játéknál inkább...
2010. dec. 30. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
püffffff... akkor vagy fél napot itt ülnék :D
2010. dec. 31. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!