Miért lassú az iwiw?
Figyelt kérdés
Mióta megújult, nálam használhatatlan. Egy üzenet megírása min. fél óra.. Előtte sem volt a gyorsaságról híres, de most aztán végképp. Egy-két ismerősöm is panaszkodott rá. Pl. ezt a chatet nem lehet kikapcsolni valahol? Köszi előre is!2010. dec. 26. 19:20
1/9 anonim válasza:
Nálam nem lett lassabb, mint volt, de lehet h neked gyengébb neted van, és az új felület biztosan jóval nagyobb adatmennyiséget jelent. Na meg azt se hiszem, h nagyon izmos szerverek lennének alatta.
2/9 anonim válasza:
Ez az ÚJ IWIW Internet Explorer8-ra készült?! Mozilla Firefox-ra és Google Chrome-ra biztosan nem optimalizálták, nem ismeri a Vissza gombot, irgalmatlanul lassan tölti be, képet képtelenség feltölteni. Az Üzeneteket nem tudom megnyitni. Elegem van belőle! Ja és szélessávú mobilnetem van, minden más szélessávon fut, csak ez ilyen pocsék.
3/9 anonim válasza:
Mozilla Firefox-ban a NoScript folyamatosan blokkolja a káros scripteket az IWIW-nél. Pocsék.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is Firefoxot használok. Az újítás előtt azért ment.. De most használhatatlan! Gondolkodom, hogy törlöm magam. Így nincs értelme.
2010. dec. 27. 09:01
5/9 anonim válasza:
Az a gond, hogy ezzel a Java stílussal, millióegy képpel stb. a Mozilla Firefox-ban megnyitott IWIW nagy kanállal zabálja a memóriát! Nekem 2 magú procis gépem van, megnéztem, mennyit zabál: 120 000 MB volt... Hát ez nagyon sok egy kisebb teljesítményű gépnek. Ezért lassú. Sajnos a Google Chrome-mal se sokkal jobb.
6/9 anonim válasza:
Mert nem kellett volna lemajmolni a facebook-ot úgy, hogy a technikai háttér nincs meg hozzá. Érdekes módon, a facebook nem "zabálja" a memóriát Mozilla alatt sem, pedig jóval összetettebb alkalmazás, mint az iwiw.
7/9 anonim válasza:
Most megnéztem direkt IE alatt. Úgy sem gyorsabb.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, érdekes, mert a facebook nálam is simán megy.. Iwiwre már be sem lépek egy ideje.. Teszek rá. A facebookon is ott vannak az ismerőseim, nekem elég. :)
2011. jan. 26. 08:44
9/9 anonim válasza:
Miért lassú az iwiw? Mert szar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!