Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lassú az iwiw?

Miért lassú az iwiw?

Figyelt kérdés
Mióta megújult, nálam használhatatlan. Egy üzenet megírása min. fél óra.. Előtte sem volt a gyorsaságról híres, de most aztán végképp. Egy-két ismerősöm is panaszkodott rá. Pl. ezt a chatet nem lehet kikapcsolni valahol? Köszi előre is!
2010. dec. 26. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem lett lassabb, mint volt, de lehet h neked gyengébb neted van, és az új felület biztosan jóval nagyobb adatmennyiséget jelent. Na meg azt se hiszem, h nagyon izmos szerverek lennének alatta.
2010. dec. 26. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez az ÚJ IWIW Internet Explorer8-ra készült?! Mozilla Firefox-ra és Google Chrome-ra biztosan nem optimalizálták, nem ismeri a Vissza gombot, irgalmatlanul lassan tölti be, képet képtelenség feltölteni. Az Üzeneteket nem tudom megnyitni. Elegem van belőle! Ja és szélessávú mobilnetem van, minden más szélessávon fut, csak ez ilyen pocsék.
2010. dec. 26. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Mozilla Firefox-ban a NoScript folyamatosan blokkolja a káros scripteket az IWIW-nél. Pocsék.
2010. dec. 26. 19:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is Firefoxot használok. Az újítás előtt azért ment.. De most használhatatlan! Gondolkodom, hogy törlöm magam. Így nincs értelme.
2010. dec. 27. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy ezzel a Java stílussal, millióegy képpel stb. a Mozilla Firefox-ban megnyitott IWIW nagy kanállal zabálja a memóriát! Nekem 2 magú procis gépem van, megnéztem, mennyit zabál: 120 000 MB volt... Hát ez nagyon sok egy kisebb teljesítményű gépnek. Ezért lassú. Sajnos a Google Chrome-mal se sokkal jobb.
2010. dec. 28. 00:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert nem kellett volna lemajmolni a facebook-ot úgy, hogy a technikai háttér nincs meg hozzá. Érdekes módon, a facebook nem "zabálja" a memóriát Mozilla alatt sem, pedig jóval összetettebb alkalmazás, mint az iwiw.
2011. jan. 25. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Most megnéztem direkt IE alatt. Úgy sem gyorsabb.
2011. jan. 25. 21:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, érdekes, mert a facebook nálam is simán megy.. Iwiwre már be sem lépek egy ideje.. Teszek rá. A facebookon is ott vannak az ismerőseim, nekem elég. :)
2011. jan. 26. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért lassú az iwiw? Mert szar :)
2011. júl. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!