Hogy tetszik az új iwiw? Szerinted is nagyon lassú?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 20:58
2/12 anonim válasza:
Tényleg fejleszthetnék a szervert is:D.
3/12 Egyszerű huszonéves válasza:
Iwiw mindig lassú.
4/12 anonim válasza:
Windows alatt nem lassú. Linux alatt lassú.
5/12 A kérdező kommentje:
A régebbi iwiw-et is Firefoxszal használtam, csakúgy, mint az újat. Az első benyomásom az, hogy iszonyú lassan töltődik az oldal, a régihez képest. Úgyhogy nem vagyok túlságosan elragadtatva tőle.
2010. dec. 17. 21:09
6/12 anonim válasza:
használjComodo Dragon böngészőt!
seperc alatt megnyitja.
7/12 anonim válasza:
Nekem a folyton lesz@rozott IE8-al jól jön, de olyan lett, mint a f@szbúk...
8/12 anonim válasza:
Én nem tudok képet feltölteni,amióta "megújult" az iwiw.Az előző jobb volt!
9/12 anonim válasza:
ronda szar átláthatatlan! tönkretették!
10/12 anonim válasza:
Az én szerény véleményem az hogy ez a felhasználók hirtelen ugrásszerű megszűnését fogja magával ragadni ez az "új oldal".
Nem vagyok egy szívjbajos de köpni nyelni nem tudok.ha valami eredetit újdonság erejével ható változást nem tudtak csinálni mi a csudának bántották a régi már megszokott oldalt?ha vmit nem tudnak jól megcsinálni inkább haggyák békén.
Híven tükrözni az oldal h lehet vmit sikertelenül leutánozni!Sok emberknek elment tőle a kedve sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!