Az Ubuntut hogy törölhetem le a gépemről? A párom tette fel, de én szeretném ha csak a Firefox-ot használnánk.
Az Ubuntu operációs rendszer, olyan mint a Windows. A Firefox pedig egy internetes böngésző program, mint az Internet Explorer vagy az Google Chrome. A kettő teljesen különböző!
Most az operációs rendszerrel van bajod vagy a böngészővel?
Mozilla Firefox
Google Chrome
Internet Explorer
Opera
Safari
Ezek a böngészők vannak. Az Ubuntu pedig, mint írtam egy operációs rendszer, Linux.
Ha jól értem, az Ubuntu alól semmi más nem kellene neked, csak a Firefox.
Lenne néhány kérdésem:
A párod törölte a Windowst?
Ő biztos az Ubuntut akarja használni, ezért rossz néven venné, ha kiirtanád.
Jó lenne-e az neked, hogy a gépre belépve egyből a Firefox fogadna, és ha kilépnél belőle, akkor a gépből is kilépnél?
Jótanácsok:
Mielőtt elindítod a képet, kapcsold be a képernyőt! ha megvan még a Windows, akkor láthatsz egy menüt, amiből kiválaszthatod, hogy melyik operációs rendszer induljon el. Itt ki tudod választani a Windowst, és megkapod az ismerős környezetet.
Ha a Windows megvan, akkor felteheted rá a Firefoxot.
Nem kell letörölni, nem ártalmas program, csak használd azt, amire szükséged van.
Ahogy elnézem, sokkal egészségesebb lenne, ha külön gépet használnátok. Miért zavar, ha ő olyan programot is használ, amit te nem?
Mert azt hiszed csak a firefox a jó mi?
Rajzold rá a monitorra és már használhatod is!Más mi egyebet tehetnél? Te,teee firefoxista!
Vagy esetleg fogadd el azt a tényt,hogy a párod tudja mit miért tesz és kérdezd meg őt,esetleg kérd meg,hogy tanítson meg kezelni azt a rakás szart amit számítógépnek neveznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!