Windows XP-m van és bárhonnan letöltöm az msn-t nem jó, mindig vmi angolt ír ki és nem tudom hogy mi a baja, már máshonnan is megpróbáltam letölteni de ott se jó. Mi legyen?
Ha 2011-es msn-t akarsz letölteni, akkor azért nem jó, mert az nem kompatibilis xp-vel, csak Vistával vagy 7-tel. XP-re a 2009-es jó, inne tudod letölteni:
Ha meg régebbi MSN-t akarsz használni, akkor azt mondja hogy most jól megszívtad mert most frissítek a legújabbra ha kell. Ha nem, akkor a jelenlegi nem is fog működni.
(szabadfordítás)
Erre katt :Letöltés (29MB)
Vagyis ne itt hanem amit küldtem linket
ott megtalálod
Boldog Karácsonyt
:))
Azért írhatja ki mindig azt az angol "izét" mert a Microsoft
betiltotta a 2008-as vagy annál régebbi messengereket...
A lényeg: Csak a 2009-est (MSN9) vagy csak a 2011-est (MSN 10) lehet használni. Az MSN9 Működik Majdnem minden Windows rendszeren fut.Az MSN10 Meg csak Vistán és 7-en fut el máson nem.. Ha letöltesz egy telepítőt az a jó telepítő, amit ha meg nyitasz, Bejön egy Windows Live és egy betöltő rész.
Sok sikert
A rar filét csomagold ki egy könyvtátba ami üres
pl ugy tudod megoldani hogy totálkommanderrel megnyitod a rar filét és átmásolod a fájlokat
majd elindittod a install vagy setup bat ot
most pontossan nemtudom mejik
Ha segitség kell szólj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!