Ha letörlök valakit facebookról, akkor ő azt látja, hogy én letöröltem? Vagy csak akkor tűnik majd fel neki, ha nézegeti az ismerőseit, és nem talál ott engem?
Nem tudom, de ne töröld le, nem érdemli meg. Inkább menj és igyál meg egy forró teát, utána pedig mosogass el, majd vidd le a szemetet, és kérdezd meg magadtól: tényleg le akarom törölni?
És ha akkor is azt mondod hogy igen, le akarom, mert azt terjesztette rólam hogy igazából vörös hajú vagyok és csak festem a hajam és azért lila, meg különben sem bírom amiért nem az a kedvence a Megasztárban aki nekem, és igazából féltékeny vagyok rá amiért ő valódi lila, én meg csak egy festett lila vagyok.
Inkább töröld le magad facebookról. Még nem próbáltam ki, de szerintem jó érzés lehet. Egy ilyen érzés: IGEN! MINDENKI FENNT VAN, DE ÉN NEM, mert az életemet
nem az eltorzított fac(e)izmus irányítja, és képes vagyok teát inni majd elmosogatni, és levinni a szemetet!
Köszönöm hogy e szép sorokat leírhattam neked, kedves ismeretlen.
Üdv.: Egy ismeretlen (hoppáka, névrokonok vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!