Ez az oldal átverés lenne? Vagy hogy működik? (link lejjebb)
Xbox 360 Minimális BID mennyiség: 150
200 BID = 3000
Minden egyes tétemelés, azaz az árverésen való részvétel, az Aukció paramétereiben megadott BID
"Ha a Te árajánlatod lesz a legmagasabb - a Te felhasználóneved fog megjelenni a jelenlegi ár alatt. De hogyha ugyanabban a pillanatban valaki más is licitált ezen az aukción és az ár több Felhasználó által (Rajtad kívül) lett felemelve, a jelenlegi ár alatt annak a felhasználónak a loginja fog megjelenni, akinek utolsóként sikerült megnyomni a LICITÁLJ gombot az idő lejárta (az Aukció vége) előtt. Ne aggódj ha nem sikerült utolsónak lenni, még nyerhetsz! Minden tétemelés (LICITÁLJ gomb megnyomása) után, az óra elkezdi visszafelé számolni az időt az Aukció végéig"
Tehát licitálsz 150BID=2250Ft-ért, a licitálási idö újraindul, másvalaki rádlicitál, licitálási idö újraindul, és igy tovább...a vesztesek a befizetett BID árát nem kapják vissza, elvégre azon csak licitjogot vettek!... a végén a tényleges ár környékén sőt még e felett veszed meg!
(licit esetén inkább megveszel egy 100 forintos terméket 101 FT-ért, minthogy elbukd a 99 Ft-odat.
JÓ BIZNIS!!!
Két napja figyelem,és szerintem nem kamu csak bátornak kell lenni!Mivel hogy ilyen olcsó nekünk megéri!De nekik még jobban Pl az előbb néztem egyet végig,egy Nokia Lumia 520 Okostelefon elkelt 2690ft-ért ami nekünk jó nekik még jobb!
Kis matek 1Bid 10 forint -9 bid volt a licitálás!A 2690 az az hogy 2690-ven szer licitáltak rá az az
2690 szer 9 szer 10=242100 volt a bevételük!A telefon ér 60000ezret különbözet 182000. akkor mért lenne átverés? Láttam olyat is hogy egy tévén 2milka plusz volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!