Az iwiw-re szeretnék képeket feltölteni, de azt írja hogy túl nagy a fájl. Hogy lehet a képeket átméretezni hogy feltudjam tölteni az iwiw-re?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 23:44
1/5 anonim válasza:
Bármilyen egyszerű képkezelő programmal. Én például az IrfanView-t szeretem, keress rá, magyarul beszél és sok okosságot megcsinál, meg fogod szeretni. De ha van Office a gépeden, akkor a MS Photo Editor is meg tudja csinálni az átméretezést.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az IrfanView-t,de nekem nem magyarul írja ki hogy mit csináljak a képpel.Nincs valami egyszerübb amivel áttudom méretezni a képeimet???
2010. dec. 12. 13:29
4/5 anonim válasza:
Rákattintasz a képre jobb gombbal: szerkesztés, kijön a kép, fent a címsorban a kép névre kattintasz - nyújtás/döntés, itt nyútást, döntést a %-oknál át tudod írni kisebbre, mondjuk a felére: 50-50 % és így mented el.
5/5 anonim válasza:
Az első vagyok. A magyar nyelvi modult külön tudod letölteni pl. a honositom.hu-ról, és utána lehet átállítani magyarra, de addig is nyomd meg a ctrl R-et, és az átméretezi neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!