Android-pc, pc-android fájl megosztás wifin?
Nem teljesen az, amit leírtál, de én ezt javaslom: [link]
Telón elindítod, böngészőbe bepötyögöd a megadott url-t, aztán már látod is a teló tartalmát, fájlokat tölthetsz fel rá, törölheted, stb
@előző:
ja, de a pro verza fizetős, a free meg nem ér semmit...ha jól tudom van rá valami alternatíva, de nekem azok nem jöttek be...
@kérdező:
-csak egy kulcsszavat mondok: BlackMart
szerintem legtöbbeknek nem a 340ft-tal lenne kifogásuk...hanem még mindig sokkal könnyebb beszerezni valamit warez módon, mint megvenni...lehet sok gyereknek nincs számlája, s ezért sokkal körülményesebb a vásárlás...
amíg ez így lesz, hogy kényelmesebb lesz warezolni, addig sajnos nem fog változni a helyzet,
Igaz régi téma, de.
Nem az a baj a 300Ftos progikkal, hogy drága. Az a baj, hogy mire találsz egy progit ami olyan amit keresel, az min 6 telepítés. 6-szor 3-400 az már nem mindegy. Meg minek fizessek, ha nem tudja amit akarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!