VALÓ VILÁG 4 ONLINE lehet nezni webcamon keresztul? Igaz, hogy csak Magyarorszagbol lehet nezzni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 20:26
1/2 A kérdező kommentje:
azota megtalaltam...a valaszt igy uj kerdes lenne:
Való világ 4-t online csak magyarorszagi ip címekrol erheto el.
Meglehet oldani,hogy en Szlovakiabol tudjam nezni?
(UPC netem van Chello. Itt aszem egy adott ip cim van szoval nem valtozik.....wifis routerrel szet van osztva a net es en egy kis usb wifivel fogom a masik szobabol a netet )
2010. dec. 8. 20:36
2/2 anonim válasza:
Vannak úgynevezett http proxy szerverek, amikre rácsatlakozva új IP-t kapsz, így lehet anonim módon netezni. A gond az, hogy magyarról nem találtam semmit, de rengeteg program van, amit a gépre telepíthetsz, és egy szerverre kapcsolódva megint csak másik IP-t kapsz, szerintem magyart is meg lehet oldani, de még nem próbálkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!