Yahoo messengeren keresztul kaphattam keyloggert?
es ugy h nem fogadtam el ?, belehuztak es mire ramehettem vna ki is szedte. kerdeztem mi az , de aztmondja tuti nem o tette bele, pedig en se az 10 %
szurke alapon feher betuk voltak az ikonjaban , ha minden igaz "Si"
ez elso hallasra paranoianak is tunhet :P de mar kaptam emailen keresztul u h megnyitottam
keyloggert futtattál már??? mert ahogy elnézem nem igazán!! ha te nem telepitettél a te gépedre keyloggert akkor szted más telepithetett volna a messzi távolból yahoo-n keresztül és ugy hogy a virusirtód ne vegye észre?!
Szóval kizárt dolog az egész !! egy h*lye itt elkezdte ezt a marhaságot,hogy ő majd ide meg oda telepit más gépére,sok tudatlan meg elhiszi!!!
A keyloggert csak sajátgépedre tudod feltenni!!
Ha pl. a barátnőd jelszavaira vagy kiváncsi mert érzed hogy megcsal v. csak kivi vagy a leveleire !!
Más gépére nem tudod feltenni semmi messenger segitségével és szerintem máshogyse,főleg nem futtatni !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!