T-Mobilos mobilnetesek! (relaxnet) Hol tudom megnézni az adatforgalmamat?
Belépek a telepített programba, és van egy olyan menüpont hogy Adat Rekord..
Azt kell nézni-ugye?
Felül kiírja hogy melyik kapcsolódásnál mennyit töltöttem fel/le.
Alul pedig kiírja összesítve hogy pl 1,156(MB).
Akkor ennyit használtam el?
Meg azt is írja, hogy a szolgáltatóhoz kell fordulni a pontosabb adatforgalomért.
A programban jelzett adat akkor mennyire pontos?
Értem.köszönöm a válaszokat!Zöld kezecske jár:)
Még egy plusz kérdés:
Ha be van dugva a stick,(tehát csatlakoztatva van) működésre kész, de épp nem netezek, akkor is van adatforgalom?
Tehat megegyszer: csak ha progin kereszul is kapcsolodsz a netre akkor van adatforgalom.Az adat Recodrnal megnezed az aktualis kapcsolatot es a fel le toltest oszeadva +kerekites+1 mega es az a valos adatfogalom az adott kapcsolatra.Arra ugyelj hogy ez ne menjen giga fele mert akkor ha 0.01 Gigaval noveled az mar 10 mega veszteseget jelent a meresnel tehat az ajandek mar tul nagy lesz.:))
Az also oszesitett meg nem kell erderkeljen inkabb tajekoztato jellegu te keszints magadnak egy alomanyt melybe mindig jegyzed a fel le toltes oszeget minden kapcsira +a kerekites+1 mega es vegleg megoldotad a hogyan tudom menyi adatforgalman van problemat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!