Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet az internethez...

Hogyan lehet az internethez bővitményeket szerezni?

Figyelt kérdés
Nekem alapbol explorerem volt csak egy honlap firefoxot kért. Van firefox-om is, de fent van az explorer is és az explorer mindent sokkal gyorsabban hoz be , de azt írja,hogy az explorer bővítmények nélkül fut.Így nem tudok a youtube-on videót nézni.Mit kellene csinálnom,hogy az exploreren is tudjak videót nézni?
2010. dec. 3. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Adobe Flash Playert kéne telepítened. guglizd ki (ha a legújabb explorered van, akkor ki kéne dobnia, honnan tudod leszedni a bővítményt)
2010. dec. 3. 20:30
 2/9 A kérdező kommentje:

A googléba be írtam,hogy:

Adobe flash player 10.1. stb letöltése

Amikor ki dobott egy honlapot rámentem e letöltésre,de egyböl futtatam.

Azt írta ki,hogy installion complette, de még mindig nem jo :(

2010. dec. 4. 11:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Amugy explorer 8-am van.
2010. dec. 4. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nálad is az a baj ami másoknál is .

Az AdobeFlashPlayer az egy nehezen telepíthető idétlenül elkészített és buta program . Az emberek nagy többsége egyszerűen nem is tudja föltelepíteni . Itt a Gyakkérdéseken is szinte minden nap panaszkodnak rá,hogy nem sikerült föltelepíteni,pedig már 3 szor 4 szer föltettem és mégsincs fönt,nem mennek a videók. Olyan balfék progi ,hogy nem is egyforma kell belőle IE-hez és a Firefoxhoz. Ráadásul nem is ugyanúgy kell telepíteni IE -nél mint ahogy Firefoxnál. Sokan szopnak ezzel a förmedvénnyel.

De ,azt javaslom ,hogy fuss neki még egyszer-kétszer ,előbb utóbb biztos összejön Neked is ,mert nincs ám nálad se más baj csak ez,csak emiatt nem mennek a videók.

2010. dec. 4. 14:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Most ahogy akarom telepíteni ezt dobja ki:

The installer will automatically continue when these conflicting applicaitons are closed:

X Internet Explorer

És csak egy Quit lehetőség van.

Ha van más ilyen flash player akkor lécci adjátok meg a nevét! Ha nincs akkor ehez próbáljatok segítne ha lehet...

2010. dec. 4. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Segítek szívesen csak tegyél ide képet arról amikor elakadsz és megpróbáljuk mondani ,hogy mit kéne megnyomnod.
2010. dec. 5. 05:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Hogyan kell képet berakni?
2010. dec. 5. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Fényképezni így tudsz :

[link]

2010. dec. 5. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Most már azért valamiért be gyorsult a firefox-is,úgy hogy

köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált!

2010. dec. 6. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!