Hogyan lehet az internethez bővitményeket szerezni?
A googléba be írtam,hogy:
Adobe flash player 10.1. stb letöltése
Amikor ki dobott egy honlapot rámentem e letöltésre,de egyböl futtatam.
Azt írta ki,hogy installion complette, de még mindig nem jo :(
Valószínűleg nálad is az a baj ami másoknál is .
Az AdobeFlashPlayer az egy nehezen telepíthető idétlenül elkészített és buta program . Az emberek nagy többsége egyszerűen nem is tudja föltelepíteni . Itt a Gyakkérdéseken is szinte minden nap panaszkodnak rá,hogy nem sikerült föltelepíteni,pedig már 3 szor 4 szer föltettem és mégsincs fönt,nem mennek a videók. Olyan balfék progi ,hogy nem is egyforma kell belőle IE-hez és a Firefoxhoz. Ráadásul nem is ugyanúgy kell telepíteni IE -nél mint ahogy Firefoxnál. Sokan szopnak ezzel a förmedvénnyel.
De ,azt javaslom ,hogy fuss neki még egyszer-kétszer ,előbb utóbb biztos összejön Neked is ,mert nincs ám nálad se más baj csak ez,csak emiatt nem mennek a videók.
Most ahogy akarom telepíteni ezt dobja ki:
The installer will automatically continue when these conflicting applicaitons are closed:
X Internet Explorer
És csak egy Quit lehetőség van.
Ha van más ilyen flash player akkor lécci adjátok meg a nevét! Ha nincs akkor ehez próbáljatok segítne ha lehet...
Most már azért valamiért be gyorsult a firefox-is,úgy hogy
köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!