Hogyan tudom beállítani Mozzilába?
Figyelt kérdés
Hy!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy hogyan tudom beállítani Mozzilába azt hogy ha nyitok egy új lapot az ne üres legyen hanem mondjuk a Googlét nyissa meg új lapon??!
Köszi
2010. dec. 1. 18:13
11/16 A kérdező kommentje:
Ez van fent nekem is 3.6.13
2011. jan. 9. 12:44
12/16 anonim válasza:
Nálam így van: Nézet/Eszköztárak/Testreszabás. Innen behúztam az ikonokat a Menűsávba (a kis HÁZ elé). Ezek között van Új lap és Új oldal ikon is. Ha a másik módon nem működik, nyiss meg így új lapot vagy oldalt.
13/16 A kérdező kommentje:
Te most érted hogy én mit akarok? Ha nyomok egy CTRL+ T akkor ne üres lap jelenjen meg hanem pl. a google!
2011. jan. 14. 21:45
14/16 anonim válasza:
Nekem se megy CTRL T-vel. Üres lap jelenik meg. Ezen nem lehet segíteni.
15/16 A kérdező kommentje:
Akkor mind1 azért köszi ;)
2011. jan. 19. 14:36
16/16 alfonz64 válasza:
"A Firefoxban is van ilyen, de ha új lapfület nyitok meg nem a kezdőoldal nyílik meg, hanem csak egy (Névtelen) nevű lap"
Firefoxnál Új lap
Ezt a bővítményt telepítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!