Hogyan tudom beállítani Mozzilába?
Figyelt kérdés
Hy!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy hogyan tudom beállítani Mozzilába azt hogy ha nyitok egy új lapot az ne üres legyen hanem mondjuk a Googlét nyissa meg új lapon??!
Köszi
2010. dec. 1. 18:13
1/16 anonim válasza:
Eszközök/Beállítások/Általános. Kezdőlap beállítása. wwww.google.hu/firefox. Kereső és kezdőlap egyben.
3/16 A kérdező kommentje:
Kereső és kezdőlap legyen egybe azt hogy állitom be?
Mert a Firefox inditásakor:Kezdőlap megjelenítése
Üres oldal megjelenítése
Legutobbi ablakok és lapok megj.
Ott csak ezek vannak a Kezdőlap: ide beirtam a www.google.hu/firefox de ha új oldalt nyitok nem jelenik meg semmi csak üres lap.
2010. dec. 2. 07:52
4/16 A kérdező kommentje:
Na valaki?
2010. dec. 4. 11:03
5/16 A kérdező kommentje:
Valaki tud segíteni? vagy hadjam az egészet...
2011. jan. 6. 14:37
6/16 anonim válasza:
Mozilla kereső és kezdőlap egyben: Eszközök/Beállítások/Általános. Inditás: a Firefox inditásakor Kezdőlap megjelenítése. (rákattintasz a kis nyilra, lenyilik a menűje, ott beállítod).
Alatta: Kezdőlap. Ide beírod www.google.hu/firefox. Oldal alján OK. Ha még így sem érthető, küldök fotót.
7/16 A kérdező kommentje:
Küldhetsz fotót úgy állítotam be pedig mindent de ha CTRL-T nyomok csak üres oldal jön be...
2011. jan. 7. 13:35
8/16 anonim válasza:
Lecserélted a Mozillát? Ha valamivel szórakozik, azonnal le szoktam törölni és újat töltök le.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem cseréltem le midnig magától frissit...
2011. jan. 8. 21:37
10/16 anonim válasza:
Akkor ez a gond, frissitve soha nem lesz igazán jó. Innen töltsd le az újat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!