Mai nap nézem az e-mailem és láttam, hogy a Youtube írt azzal, hogy egy cég jelentette a videómat, ami alatt (elmondásuk szerint) az ő zenéjük megy (? ) Bővebben lennt.
A videó alatt a szóban forgó zene karaoke verziója megy, közben pedig éneklek. A videóban az album képe, ami orrba-szájba ott van a Google-n és nem csak jogvédett oldalakon.
A zene nem lehet jogvédett, hiszen oké, az alap az tényleg eredeti, de senki nem gazdagodna meg belőle, ha az énekemet sokszorosítaná. Meg ráadásul a Youtube tele van ilyennel, hogy alatta a karaoke szám és énekel rá.
Lehet én vagyok a tudatlan, valaki világosítson már fel, hogy most mi a probléma!
Megkérdem kicsit később szépenilledelmesen a YT emberkéit, hogy most konkrétan mi a baj, mert tényleg annyit írtak, hogy "jogvédett".....
Gondolom nem írtad ki, hogy a jogok nem a tieid. Ha nem teszed meg, legközelebb is szólni fognak vagy törlik a videódat. Csak annyit írj oda, hogy
I do not own anything
Aztán kész. Enélkül bármikor szarozhatnak veled, ha viszont odaírtad, nem piszkálhatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!