Miért nem éri el a netem még a minimumot sem?
Figyelt kérdés
890kb lenne a minimum ami garantált. Csináltam egy speedtestet ott meg 0,2-0,3 -.-
Szval érdekes..... UPC ADSL bronz ról lenne szó
2010. nov. 28. 13:19
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen hívd fel a szolgáltatót, esetleg előtte ha van rá lehetőséged, akkor cseréld le a modemet, nézd meg úgy, ha szar továbbra is, akkor cserélj routert (ha használsz), ha ez sem, akkor cserélj patch kábelt, ha van routered, akkor azt hagyd ki, és modemen keresztül netezz, ha még így is rossz, akkor próbáld másik géppel, ha azzal is, akkor mindenképpen fenyegesd meg a szolgáltatódat, és követelj vmi kártérítést, pl. engedjenek el annyit díjat, amióta nem megy a neted! Persze javítsák is meg!
2/6 anonim válasza:
Monor-tól kapod a netet?
mert ha igen akkor káta és környékén fenn akadások vannak, nálam is ugyan ez a helyzet
3/6 anonim válasza:
Észak-Budán reggel óta nincs kábelnet, semmi sem megy. A mobilnetekkel nincs gond,. BIX vagy BIT központ hibája lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen itt lakok Nagykáta környékén Sülysápon.
És 1xrűen hulladék az egész-.-
2010. nov. 28. 16:06
5/6 anonim válasza:
Kérdező, a káta környékieknek mind ilyen majdnem, nekem is, a 8 megás netem még az egy se éri el, de ez már lassan hetek óta, csak tesznek már valamit
6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen..... 29 es körzet .....
2010. nov. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!