Mikor halnál bele, ha megszűnnének a wow szerverek?
Figyelt kérdés
(ne válaszolj, ha nem játszol vele)2010. nov. 24. 20:43
1/7 anonim válasza:
Én ugyan soha, úgyse árt más játékokat kipróbálni...
2/7 anonim válasza:
már most is csak havonta 1x megyek fel egy délutánt egy fun szerverre megszokásból, mert már tök ciki wowozni.
3/7 anonim válasza:
kétezertizenháromnyolcadikhóhuszonkilencedikén estetizenkilencóranegyvenháromperchuszonegymásodperckor
4/7 Sajtisztikus válasza:
Soha mert szerintem a WOW-nak sincs sokkal több értelme mint a többi MMORPG-nek.
6/7 anonim válasza:
ennél idiótább kérdést még nem láttam.. kit érdekel mikor halnának bele az emberek?:D
7/7 vagyokakilehetek válasza:
előre bocsájtom hogy nem játszom vele.
nincs is meg. soha nem is próbáltam még ki.
de ha játszanék vele és még ha sokat is játszanék vele akkor se döglenék bele abba ha elvennék előlem és többé nem játszhatnék vele. hogy is lehet ilyen butaságot kérdezni hogy ebbe belehal e valaki. és ugyan ez értelmezhető a többi játékra is és bármi másra.
Boldog Karácsonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!