Törlik a facebook-om?
Kaptam egy üzenetet amiben ez állt:
Ez az üzenet a Facebooktól van. Az utóbbi idöben sok panasz volt fb-re, hogy egyre lassabban müködik. A következök az okok: fb-re egyre többen jelentkeznek be, és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni, hogy TE tényleg rendszeresen használod e a facebookot. Ezért következö a kérésünk: küldd el ezt az üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következö 2 hét alatt nem küldi el, megmutatja nekünk, hogy a facebookját nem használja és lelesz törölve a facebookról, hogy több hely legyen. Tehát küldd el ezt tovább a barátaidnak, és kérd meg öket is, hogy küldjék tovább, hogy a facebookon tudjanak maradni.
Most akkor tovább kéne ezt küldenem? Vagy nem?
Köszönöm
Teljesen felesleges tovább küldeni.
A facebook nem foglalkozik ijenekkel főleg hogy nekik az az érdekük hogy minnél tobben legyenek a facebookon.
ez egy nyomi körüzenet :D
én az égvilágon senkinek nem küldtem tovább,mégis fentvagyok még :))
de amúgy mindig kitalálnak egyesek ilyen hülyeséget ... pl nem rég mindenki azt küldözgette hogy egy kislány éjszaka megjelenik az ágyamnál ha nem küldöm tovább és asszem belefolyatja a szemcsuláját vagy mijét a szmba -.-
ezek csak hülyeségek :))
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!