Van valakinek megoldott problémája youtube-al kapcsolatban?
Nálam minden jó, ISP hiba vagy PEBKAC lehet.
Magyarország, JNK Szolnok megye, PR Telecom Zrt.
Akkor ezt a sok kérdést mindet te tetted fel? Mert már vagy tizedszer látom az elmúlt pár napban. Nem baj, csak lehet, hogy nem vagy vele egyedül.
Én a helyedben átmenetileg leszedném az összes tűzfalat és antivírust, és megnézném úgy. Emellett lehet vizsgálni a hálókártya és a router (ha van) beállításait.
Szoftveres hiba kiszűréséhez legjobb, ha leszedsz valahonnan egy linux live CD-t, elindítod vele a gépet, és megnézed, hogy ott működik-e. Ha akkor is rossz, akkor hardver v. ISP hiba.
Próbáld ezzel:
nekem is ez a problémám, kb 3napja nem jön be.
Ma pl 2x tudtam megnézni 1-1 videót, de utána megint ez a sima egyszinű valami egymás alatt jelent meg:/
Esetleg Fibernetes vagy? mert én SAJNOS igen, és többi ismerősömnél akik nem azok megy rendesen.
14:34-nek
Lécci ,hogy tudod csinálni ,hogy a képen amit belinkeltél ,bizonyos dolgok el vannak montázsolva ?
18:24:
IrfanView nevű programban Kép -> Hatások -> Pixelize.
Fordítás nélkül Image -> Effects -> Pixelize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!