Mi lehet a gond a nettel?
Figyelt kérdés
Egy ideje a számítógépemen nagyon lelassult a net. (Kb egy hete). Néztem vírusirtóval, nem talált semmit. Újratettem a rendszert, hogy ha esetleg mégis lenne valami korlátozó progi, az iktatódjon ki, de az se használt. Ugyanaz a kábel egy másik gépen tökéletes. Ami még külön érdekes, hogy a speedtest.net szerint csak a letöltéssel van gond, a feltöltés jó. (A lassú egyébként azt jelenti, hogy néhány Kbit/s sebességgel csordogál a cucc, holott 20 Mbit/s van előfizetve) Ti mire gyanakodtok?2010. nov. 16. 23:42
1/5 bp1985 válasza:
Nekem ugyanez volt pár napja. Routert kihúztam 10 percre, visszadugtam, és teljesen jól megy.
2/5 anonim válasza:
A szolgáltató fos. Amúgymeg pl. a 20 Mbit csak névleges érték, az internet úgy jön,amennyit bír a vezeték. Névlegesen itt 100 Mbittel kéne jönnie...azt hiszed,jön annyival? Ha az 1 Mbitet eléri, örülhetek neki mint majom a farkának...
3/5 anonim válasza:
Hát kicsit érdekes, hogy a 100 Mbites internet helyett te 1 Mbitnek is úgy örülsz mint majom a farkának. Valószínűleg a 100 Mbites netnél a garantál minimum is 1 Mbit feletti, tehát abszolút jogos lenne a reklamációd. Ma már nem igazán gyártanak olyan hálózati eszközöket, amely nem viszi a 100 Mbitet, így ez sem lehet szűk keresztmetszet...
A kérdezőnek: valószínűleg a gép hálózati eszköze ment tönkre.
4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszadónak: Az jó lenne, ha csak ilyen sima ügy lenne :) Ez volt a legalapvetőbb, amit kipróbáltam.
Második válaszadónak: Mint mondtam, a kábel a másik gépen tökéletes, tehát ott megvan a 20Mbit/sec sebesség.
Harmadik válaszadónak: Hát ez gáz. Akkor alaplap csere? Mert a hálókártyám rá van integrálva az alaplapra :S
2010. nov. 17. 11:33
5/5 anonim válasza:
Nem kell azért alaplapot cserélni,teszel bele egy PCI-os hálókártyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!