Hogy kell letörölni az internet explorert?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a ie 9 et és Sz@r ahogy van..
A 8 az teccett de nem engedi,hogy felrakjam,mert van újabb verzió-.-
A 9 et meg nem bírom letörölni mert nincs a vezérlőpultban és a C-ben sem találom:@
2010. nov. 10. 21:22
1/7 anonim válasza:
Hmmm, tut mir leid...
Csinálj rendszervisszaállítást, hátha.
2/7 anonim válasza:
Szedd le a 8-at és telepítsd fel. Amúvy mért szar??? Indok? Mi szar benn? Tudtommal ezerrel jobb mint az ie8
3/7 anonim válasza:
Internet Explorer9 még Béta és kizárólag Windows7-re telepíthető. Windows XP-re nem.
Internet Explorer 8 ettől függetlenül telepíthető. Nekem megvan még a 7-es, de a 8-ast használom.
4/7 A kérdező kommentje:
vistan használom. És csak nekem nem teccik a 8 jobban megfogott :/ Ez már olyan google chrome.os
2010. nov. 10. 23:32
6/7 anonim válasza:
Az ilyesmiket úgy szoktuk ,hogy a Start/Programok elérhetősége és alapértelmezése -nél betesszük a pipát (lásd : kép) és így már törölhetővé válnak a dolgok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi megoldottam
2010. nov. 11. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!