Hogyan lehet letörölni a Personal Internet Security 2011-et letörölni a merevlemezemről? (többi lent)
Köszönöm szépen a választ.
Már akkor gyanút fogtam, amikor 9 trójai vírust talált a gépemen.
a folyamat részletesen leírva, képekkel illusztrárva
Sajnos benne van Google keresőjében és csak a Mozilla Firefox WOT kiegészítője jelzi, hogy vírus! Ha vírusirtót keresel a gépedre, kizárólag megbízható oldalakat használj.
Ezek magyarok: www.origo szoftverbázis.hu, www.letoltes.prim.hu, www.pcworld.hu, www.chip.hu
OFF:
A download.chip.eu-t amúgy ne használjátok, mert elég veszélyes. Innen régebben benyeltem egy (illetve több) károkozót, pedig az Unlocker-t akartam letölteni. Kezdjük ott, hogy nem is az jött le. Az ESET Online vírusirtó távolította el a gépemre települt károkozókat.
Ma már nem nyalnám be a dögöket:
Jó, csak reklámprogik, de akkor is... /Állítólag a veszélyesebb fajta/
ON
Kérdező, meg akik olvassák a válaszokat:
Az esetből tanulság, hogy csakis ismert, híres termékeket töltsünk le, azok nagy valószínséggel valódi vírusirtók lesznek. Ha nem ismerjük őket, akkor kérdezgessünk ismerősöktől, vagy fórumon!
A gyártó saját oldalát, azon kívül a szoftverbazis.hu-t vagy a download.com-ot ajánlanám.
A helyedben szétnéznék a boot-olható CD-s vírusirtók terén is (tiszta gépről kell kiírni!!):
Amit előttem ajánlottak, azokat sikerült futtatnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!