Bejelölt valaki skypeon, és nem tudom letörölni?
Figyelt kérdés
Ma bejelölt egy ember skypeon,nem tudtam,hogy kiaz,de azt tudtam,hogy csomó ilyen ember van,aki weboldalakat,fileokat küld skypeon ami vírus,ezért gondoltam hogy visszaigazolok,és ha küld valamit akkor egyböl letörlöm.Nade nem küldött semmit,hanem irogatott,hogy jajde jól nézel ki,ezmegaz,és letöröltem,de utána folyamatosan írkált,és nemtudom letörölni,mert mindig ír.Rámegyek,hogy partner törlése,eltűnik,de ugyanúgy irogat,szóval nemtudok mit csinálni.Mit tehetek?2011. aug. 29. 23:03
1/6 anonim válasza:
Ha kitörlöd, tiltsd is le! Illetve visszaélés bejelentése!
2/6 A kérdező kommentje:
de hogy tiltsam le,ha nem látom?
2011. aug. 29. 23:06
3/6 A kérdező kommentje:
Kitöröltem a beszélgetésekből,így nem látom,de bármikor írhat így újra,mert neki még fentvagyok a partnerlistáján.
a skype neve ez volt:skyp123
2011. aug. 29. 23:11
4/6 A kérdező kommentje:
Mármint skyp123507
2011. aug. 29. 23:11
5/6 A kérdező kommentje:
Na rákerestem keresőn,és letudtam tiltani,és jelentettem.
Átvizsgálom a gépemet a biztonság kedvéért :)
2011. aug. 29. 23:13
6/6 anonim válasza:
Skype menűben tiltsd le a Mindenki hívhat pontot. Csak ismerősök hívhatnak, ezt állítsd be. Én a millióegy arab miatt tiltottam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!