Számítógépemen hogy tudom letörölni az avast5-öt?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem engedi letörölni.. hiába töltöttem le az unistall-t is azzal sem.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2011. jún. 27. 11:23
1/9 anonim válasza:
Unlocker, vagy a vírusírtok speciális eltávolítója: Appremover. (www.appremover.com)
2/9 anonim válasza:
Én úgy csináltam,hogy bezártam,hogy egyetlen összetevője se fusson és simán a programok törlése menüben uninstalláltam.
3/9 A kérdező kommentje:
és simán a programok törlése menüben uninstalláltam.
csakhogy nekem nincs a listában az avast 5. :(
2011. jún. 27. 12:05
4/9 anonim válasza:
akkor CCleaner azzal minije kell
5/9 A kérdező kommentje:
ccleanernél sics.. azzal is próbáltam már :(
2011. jún. 27. 12:58
6/9 anonim válasza:
és Your Uninstaller! probba verzo
7/9 A kérdező kommentje:
azt is most raktam fel de azzal sem.. :(
ááá már kinyír ez az avast ha még valaki tud valamit kérem segítsen!
2011. jún. 27. 14:10
8/9 anonim válasza:
Tölts le egy Avast 5 telepítőt és futtasd.Így remélhetőleg helyreállnak a sérült összetevők és törölhetővé válik.
9/9 anonim válasza:
Utolsó tanácsa is jó.
És utána csökkentett módban szedd le a gyári eltávolítójával. Elvileg a 6-osé is jó, de keresd meg az 5-ösét.
A csökkentett mód a lényeg.
Nekem eddig mindig sikerült programok telepítése/törlése menüből leszedni az avast!-ot, de ezek szerint van, amikor nem hagyja magát.
Még, ha helyreállítottad leszedés előtt, kikapcsolhatod az önvédelmi modulját, meg az egész programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!