Hogyan lehet ezt jelezni a Facebook felé?
Ma reggel kaptam az értesítést, hogy le vagyok tiltva.
Azonosítsam magam. Négy szögből lefényképezett a telefon. 5 perc múlva jött az értesítés, hogy ez nem én vagyok, végleges a tiltás. Konkrét indoklás nincs, csak hogy a tevékenységem az alapelvekbe ütközik. Olvassam el.
Na most ezzel az a gáz, hogy elég inaktív vagyok, tehát nem nagyon posztolok. Hozzászólásokat nem szoktam írni, max csoportokba, de ezek a témához kapcsolódnak. Például hogy magas a koleszterinem és hogy milyen gyógyszer mennyire hatékony stb.
Gondolom ezek nagy nagy problémák.
Tehát, ami zavar:
Tiltottak, de konkrét indoklás nincs.
Nem látom sehol, hogy hol lehet ezzel kapcsolatban felvenni a Facebookkal a kapcsolatot.

"milyen gyógyszer mennyire hatékony"
Ez durván visszaüthet, hiszen rontod a Pfizer, Novartis, Sanofi stb. bizniszét, aláásod a terápiás betegek bizalmát. Ezért simán kivágnak.

"Tiltottak, de konkrét indoklás nincs."
Ilyesmit ne is várj a Facebooktól. Gyakorlatilag van úgy hogy ahhoz, hogy tiltsanak semmit sem kell elkövetned, nekik pedig nem kell megindokolniuk.
"Nem látom sehol, hogy hol lehet ezzel kapcsolatban felvenni a Facebookkal a kapcsolatot."
Sehol. Nincs ebben a galaxisban olyan magasság, amilyen magasról sz@rnak bele, hogy ki mit írogat nekik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!