Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Felfüggesztették a facebook...

Felfüggesztették a facebook profilomat hol tudok fellebbezésel élni?

Figyelt kérdés

Tisztelt Mindenki,

Pár napja a facebook letiltotta a fiókomat. Allítolag a profilom nem felelt meg a szabályoknak de egy olyan néven regisztrált profilt adtak meg amiről fogalmam sincs. Sem űrlapot nem kaptam ahol fellebbezhetek sem email-ben nem értesitettek. A gond az, hogy sehol semmilyen formában nem tudom a kapcsolatot felvenni velük. A szabályzatban vagy azt irják, hogy töltsem ki az űrlapot ( ilyet nem kaptam és az általuk megadott link sem müködik) vagy, hogy jelentkezzek be és ott találok erre megfelelő menüpontot. De természetesen bejelentkezni sem tudok. Próbáltam másik mail cimmel regisztrálni, de a saját nevemmel az a profil is egyből tiltást kapott. A neten találtam mail cimet ahová úgy gondoltam irok nekik de egyik sem működött. Tudja valaki ilyenkor mi a teendő? Köszi

#Facebook #felfüggesztett profil #facebook ügyfélszolgálat #facebook fellebbezés
ma 15:54
 1/1 anonim válasza:
60%
Menj végig az igazolási eljáráson. Ha akarod. Telefonszám stb.
ma 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!