Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igaz az,hogy az ncore torrent...

Igaz az,hogy az ncore torrent oldalon csak bizonyos torrent letöltőket fogadnak el és csak is régebbi verziókat?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki szinte mindenben maradi sehogy sem akar haladni a korral ő μTorrent letöltőt használ és nem is új verziót hanem régit mert azt mondja a torrent letöltő oldalon nem fogadják el az új letöltő cuccokat csak a régieket és csak ezt az egy fajtát.Mennyire igaz ez?Mindenben ilyen agyatlan dvd írü programban is csak pl régebbi nerot-t használ és csak is expresset mert a simához szerintem hülye és azt mondja az nem jó.

febr. 17. 12:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Így van. 8 évesnél fiatalabb letöltők nem lehetnek tagok. Még nőniük kell, meg kell tanulniuk olvasni, stb.. :)
febr. 17. 16:26
 12/16 A kérdező kommentje:

9/

Olvastad mit írtam?Haldokló gépet kellett lecserélni gazdasági totálkár volt már nem érte meg költeni rá.Amúgy is hülyeségekre szórja el a pénzt mindig új telefon részletre meg nagy képernyős tv meg tiktokon néz hülyeségeket a múltkor pl oda lett 20EFt értékű tiktok coinja.A gép került 88EFt ba szállítással együtt és már előbbre van mint volt.

febr. 17. 21:28
 13/16 SIDLER22 ***** válasza:
Akkor csak nem tud bánni a pénzzel. Sok ilyen ember van.
febr. 18. 05:57
 14/16 anonim válasza:

19 éve vagyok az ncore-on. Napi szinten használom, töltök. uTorrent 2.2.1-et használok, soha, semmi bajom nem volt vele. Reklám nincs.

Én is úgy vagyok vele, hogy ami működik, azt miért babráljam? Windows 7-et használok, megszoktam. 20 éves kocsim van, eszem ágában sincs lecserélni, pedig megtehetném.

Tudom, hülye boomer vagyok. Sose legyen nagyobb bajom...

tegnapelőtt 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Win95-t használok uTorrent 1.0 verzióval. Ha ezek működnek gondolom nem érdemes semmit se frissíteni. 😅😂🤣
tegnapelőtt 18:43
 16/16 anonim válasza:

15

Nem igazán.

tegnap 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!