Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Apámnak kb. félévente letiltjá...

Apámnak kb. félévente letiltják a facebook profilját, pedig állítólag nem tesz semmi olyat, amiért le kéne... és mindig nekem kell neki újat regisztrálnom neki, már nagyon elegem van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egyetlen ami miatt letilthatják, vagy köze van a letiltáshoz az az, hogy időnként bedől a kamu profilos nőknek és visszajelöli őket ismerősnek. Talán ez lehet az egyetlen oka, mert gondolom feltörik a profilját ezek a kamu profilosok, akiket sehonnan nem ismer, csak "ösztönből" visszajelöli őket... Legutóbb mikor letiltották a profilját 1 hónapja, egyből regisztráltam neki másnap egy újat, de azt is egyből letiltotta a face, amikor be akartunk jelentkeni... ezután gyorsan próbáltam mégegyet regelni és azzal is így jártunk... már rohadtul elegem van, és mindig engem nyaggat vele, hogy csináljak neki... Már kb 8 facebook profilja volt 2014 óta...

ma 10:06
 1/2 anonim válasza:
72%

Nekem 15 év alatt soha nem tiltották + soha nem törték fel.

Valami user error lesz. Ki tudja mikre kattint rá, mit oszt meg stb.

ma 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is mióta regelve vagyok, nem kellett sosem újat csinálnom.
ma 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!